Antena Meniu Search
x

Adriana Bahmuţeanu dă cărţile pe faţă

După 12 ani de relaţie, cinci divorţuri urmate de a sasea casatorie, Adriana Bahmuţeanu dă cărţile pe faţă tot în faţa camerelor de luat vederi

Vezi și

După 12 ani de relaţie, cinci divorţuri urmate de a sasea casatorie, Adriana Bahmuţeanu dă cărţile pe faţă tot în faţa camerelor de luat vederi

Invitată la un interviu, Adriana s-a destăinuit si a spus şi motivul pentru care nu poate renunţa la Silviu, cu toate că NU e fericită cu el.

"Singura mea slăbiciune în viaţă este domnul Silviu Prigoană pentru că, dacă un duşman mi-ar fi făcut mie ce mi-a făcut el, cu siguranţă îl linşam într-un fel sau altul. Domnul Prigoană are un antidot aşa, magic: îmi spală creierul cumva şi mă face să uit toate nenorocirile pe care mi le-a făcut".

Vârsta, necazurile şi încercările au maturizat-o. Acum, e mai determinată ca oricând să-şi facă ordine în viaţă. "Cred că dacă soţul meu nu se va maturiza la timp şi nu işi va da seama că e mai bine aşa, să ne creştem copiii împreună va trebuie la un moment dat să iau eu o decizie in ceea ce ma priveste pe mine şi viaţa mea viitoare. Poate sunt mai precaută, poate sunt mai matură, am ajuns aşa la 40 de ani cand vrei ca viaţa ta să se aşeze".

Adriana nu are nemulţumiri doar în privinţa căsătoriei cu Prigoană. "Nu imi place viata pe care o am acum, nu imi place felul in care arat, nu imi place carcasa nici pe exterior, nici pe interior".

Deşi toate căsătoriile, despărţirile şi certurile dintre cei doi au avut loc în lumina reflectoarelor, Adriana e convinsă că partea ei de adevăr nu o cunoaşte toată lumea şi se gândeşte chiar să scrie o carte despre viaţa ei tumultuoasă. Dar asta mai târziu. La pensie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri Mondene » Adriana Bahmuţeanu dă cărţile pe faţă