Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Al Bano şi Romina Power, din nou împreună! Cei doi îşi unesc destinele la 48 de ani după prima căsătorie

Al Bano şi Romina Power şi-ar putea uni din nou destinele, la 48 de ani după prima căsătorie. Vestea i-a entuziasmat pe numeroşii fani ai duetului care a dominat, câteva decenii, muzica pop italiană.

de Redactia Observator

la 01.06.2018 , 08:30

Al Bano şi Romina Power, din nou împreună! Cei doi îşi unesc destinele la 48 de ani după prima căsătorie Al Bano şi Romina Power, din nou împreună! Cei doi îşi unesc destinele la 48 de ani după prima căsătorie - Hepta

Al Bano şi Romina Power şi-ar putea uni din nou destinele, la 48 de ani după prima căsătorie. Vestea i-a entuziasmat pe numeroşii fani ai duetului care a dominat, câteva decenii, muzica pop italiană.

Mai exact, conform presei din Peninsulă, cântărețul ar urma să se căsătorească cu Romina Power, la 48 de ani de când aceasta a îmbrăcat prima dată rochia de mireasă. 

Romina Power și Al Bano au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri. S-au despărțit și ani de zile s-au luptat prin tribunale, însă conform presei internaționale Al Bano şi Romina Power (66 de ani) sunt din nou de nedespărţit. 

Articolul continuă după reclamă

La începutul acestui an, Al Bano şi prezentatoarea Loredana Lecciso au decis să divorţeze după 18 ani de căsătorie.

Al Bano Carrisi, 75 de ani, şi Loredana Lecciso, 45 de ani, au împreună doi copii. Prezentatoarea a decis să plece definitiv din casa pe care cei doi o împart la Cellino San Marco, oraşul natal al artistului.

Mass-media italiene scriau atunci că motivul acestei despărţiri ar putea fi gelozia pe care Loredana o simte faţă de fosta lui soţie, Romina Power, cu care artistul menţine o relaţie foarte bună şi cu care a susţinut numeroase concerte.

Tot atunci, Al Bano a anunţat pentru a doua oară că renunţă la scenă la sfârşitul acestui an.

El a făcut primul anunţ de acest fel în programul de televiziune Porta a Porta, după ce a suferit două preinfarcturi. Al Bano a spus că a sosit timpul să lase muzica şi să se ocupe mai mult de viţa de vie, de măslini şi de familie.

"Am dedicat mulţi ani artistului, iar acum mă voi dedica omului. Voi cânta sub duş, pasiunea nu se va stinge, voi cânta la chitară în camera mea. Este necesar să iau o pauză de reflecţie", a spus el atunci.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri Mondene » Al Bano şi Romina Power, din nou împreună! Cei doi îşi unesc destinele la 48 de ani după prima căsătorie