Antena Meniu Search
x

Alex Abagiu și Radu Vlăduț au părăsit Asia Express – Drumul Comorilor. Show-ul a doborât un nou record de audienţă

În Asia Express, reality show difuzat de Antena 1, a avut loc aseară una dintre cele mai dure curse pentru ultima șansă. Pe o ploaie torențială care nu s-a oprit nici măcar un minut, frig și vânt puternic, trei echipe au luptat pentru un loc în etapa finală.

de Redactia Observator

la 16.04.2020, 15:49

Alex Abagiu și Radu Vlăduț au părăsit Asia Express – Drumul Comorilor - Antena 1

În Asia Express, reality show difuzat de Antena 1, a avut loc aseară una dintre cele mai dure curse pentru ultima șansă. Pe o ploaie torențială care nu s-a oprit nici măcar un minut, frig și vânt puternic, trei echipe au luptat pentru un loc în etapa finală.

Speak și Ștefania, Adda și Cătălin, Radu și Alex au alergat pe străzile din Thaichung și au făcut tot posibilul să rămână în continuare pe Drumul Comorilor. Misiunile dificile combinate cu condițiile meteorologice au transformat cursa într-o adevărată demonstrație de anduranță. Alex și Radu, în ciuda eforturilor depuse, au ajuns însă pe locul trei. După o zi în care autostopul pur și simplu nu a funcționat, cei doi au ajuns la Gina pe ultimul loc. Din nefericire ancora a fost roșie, iar drumul lor în Asia Express a luat sfârșit.

Ediţia difuzată miercuri, 15 aprilie, s-a impus ca lider detaşat de piaţă, pe toate categoriile de public şi a doborât recordul de audienţă la nivelul ratingului, pe toate targeturile, precum şi al cotei de piaţă, pe publicul din mediul urban. Antena 1 a fost lider de piaţă şi la nivelul Prime-Time-ului (intervalul cuprins între 19.00-23.00), pe toate categoriile de public, dar şi la nivelul întregii zile, pe publicul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani şi pe cel din mediul urban.

Conform Kantar Media, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, și a obținut, pe perioada difuzării Asia Express (20:27-23.01), un record de audiență la nivelul ratingului – 13.9% și o cotă de piață de 36.4%, faţă de următorul clasat, Pro TV, ce înregistra atunci doar 5.5 puncte de rating și o cotă de piață de 14.3%. Și în mediul urban, Asia Express a fost prima opţiune a telespectatorilor şi a înregistrat un nou record de audienţă, atât la nivelul ratingului – 11.4%, cât şi la nivelul cotei de piaţă – 23.9%. Poziţia secundă a fost ocupată de Kanal D, care la nivelul aceluiaşi target şi în acelaşi interval orar înregistra 6.3 puncte de rating şi 13.3% cota de piaţă, în vreme ce Pro Tv a ocupat locul trei în clasament cu 5.2 puncte de rating şi 11% cota de piaţă. Și la nivelul întregii țări, cei mai mulți telespectatori au ales să urmărească Asia Express- Drumul Comorilor, show ce a fost lider de audiență şi a stabilit un nou record la nivelul ratingului – 10.8% şi o cotă de piaţă de 21.7%, în vreme ce Kanal D se situa pe poziţia secundă cu o medie de 7.1 puncte de rating și 14.2% cota de piață. Şi de această dată, Pro TV a ocupat cea de-a treia poziţie în clasamentul audienţelor cu 6.9 puncte de rating şi 13.8% cota de piaţă.

În minutul de aur, înregistrat la 22.48, peste 2.3 milioane de telespectatori la nivel național urmăreau cu sufletul la gură aventura din Taiwan.

Săptămâna aceasta, chiar în ziua de Paște, Asia Express dă startul etapei finale. Răzvan Fodor și Sorin Bontea, Speak și Stefania și Adda și Cătălin sunt cele trei echipe care luptă pentru a ajunge în Taipei, în marea finală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Alex Abagiu și Radu Vlăduț au părăsit Asia Express – Drumul Comorilor. Show-ul a doborât un nou record de audienţă