Antena Meniu Search
x

Video Alex Vasilache, primul artist care s-a vaccinat anti-COVID: „Vaccinarea îți dă liniște și te simți în siguranță”

Alex Vasilache, solistul trupei Jukebox, este primul artist din România care s-a vaccinat împotriva COVID-19.

de Monica Palade

la 07.01.2021, 14:17

Vezi și
  • Alex Vasilache, primul medic-artist care s-a vaccinat anti-Covid
  • Cum s-a simţit cântăreţul după vaccinare

A avut şansa să se imunizeze datorită unei alte pasiuni pe care o are - medicina. Artistul a absolvit facultatea de medicină, însă pasiunea pentru muzică a fost mai puternică.

Totuşi, pandemia l-a ambiţionat şi a stat o vara întreagă să se pregătească de rezidenţiat. Acum, Alex Vasilache este medic rezident la cel mai mare spital COVID din ţară şi primul artist vaccinat împotriva COVID.

Cum s-a simţit Alex Vasilache după vaccinare

Alex Vasilache a declarat că se simte bine după vaccinare şi că a fost o experienţă ca oricare alta, după oricare un vaccin.  

"Sunt un pic obosit că m-am trezit foarte devreme astăzi. Sunt de la 5 în picioare. Experienţa nu este diferită faţă  de orice alt vaccin pe care majoritatea populaţiei din România l-a făcut, având în vedere că noi suntem o ţară în care schema de vaccinare obligatorie este destul de bogată. Şi atunci, cine şi-a făcut măcar un vaccin gripal sau împotriva hepatitei B, sigur ştiu despre ce e vorba. O înţepătură ca la albinuţe cum le spunem la copii. După aia s-ar putea înroşi la locul acela sau să te jeneze un pic sau să te simţi un pic mai moleşit a doua zi, dar nimeni din cei care îi cunosc, îmi sunt colegi sau care s-au vaccinat nu au avut aşa ceva. 

Decizia de vaccinare este una personală. Am prin natura faptului că sunt rezident de Boli infecţioase, am beneficiu de a avea acces la informaţii de primă mână, de la profesorii noştri de boli infecţioase. Cu toţii susţin că una din şansele de a ieşi din pandemia asta, de a ne recăpăta vieţile de dinainte este ca aproximativ 80% din populaţie să fie vaccinată", a declarat Alex Vasilache. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Alex Vasilache, primul artist care s-a vaccinat anti-COVID: „Vaccinarea îți dă liniște și te simți în siguranță”