Video

Alexa Dragu dezvăluie povestea din spatele piesei „Sub efectul tău”: „Am fost bună cu cine nu trebuia”

De Raluca Bădică.
Publicat: 28.05.2021, 14:03.
Actualizat: 28.05.2021, 14:03

Alexa Dragu are 21 de ani, cântă de mică în tot soiul de festivaluri, face scufundări, a studiat jazz-ul şi tocmai şi-a lansat prima piesă. "Sub efectul tău". Are şi videoclip deja.

Alexa Dragu a lansat o piesă ritmată... deloc liniştită, despre liniştea la care ajungem după încheierea unei relaţii. Un mesaj profund pentru vârsta artistei.

Am așteptat foarte mult să găsesc o piesă care să simt că este prima pe care vreau să o lansez și asta chiar s-a întâmplat. Toate piesele mele au o poveste reală. Nu știu dacă a fost o poveste tristă, pe moment a fost o poveste fericită. Față de relația respectivă încă am regrete, pentru că am fost atât de naivă și am fost bună cu cine nu trebuia”, a povestit Alexa Dragu.

Artista ne-a mărturisit că pe lângă muzică îi place să citeasă, să petreacă timp în natură și că e îndrăgostită de diving, având chiar și certificat de scafandru.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.