Antena Meniu Search
x

Video Alexa Dragu dezvăluie povestea din spatele piesei „Sub efectul tău”: „Am fost bună cu cine nu trebuia”

Alexa Dragu are 21 de ani, cântă de mică în tot soiul de festivaluri, face scufundări, a studiat jazz-ul şi tocmai şi-a lansat prima piesă. "Sub efectul tău". Are şi videoclip deja.

Raluca Bădică
de Raluca Bădică

la 28.05.2021, 14:03

Vezi și

Alexa Dragu a lansat o piesă ritmată... deloc liniştită, despre liniştea la care ajungem după încheierea unei relaţii. Un mesaj profund pentru vârsta artistei.

Am așteptat foarte mult să găsesc o piesă care să simt că este prima pe care vreau să o lansez și asta chiar s-a întâmplat. Toate piesele mele au o poveste reală. Nu știu dacă a fost o poveste tristă, pe moment a fost o poveste fericită. Față de relația respectivă încă am regrete, pentru că am fost atât de naivă și am fost bună cu cine nu trebuia”, a povestit Alexa Dragu. 

Artista ne-a mărturisit că pe lângă muzică îi place să citeasă, să petreacă timp în natură și că e îndrăgostită de diving, având chiar și certificat de scafandru. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Alexa Dragu dezvăluie povestea din spatele piesei „Sub efectul tău”: „Am fost bună cu cine nu trebuia”