Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Alexandra Bădoi, prezentatoarea rubricii Meteo de la Observator, a lansat un nou videoclip!

Alexandra Bădoi, cântăreaţa de muzică trance şi prezentatoarea Antenei 1, şi-a lansat videoclipul piesei “Goodbye” pe pagina să oficială de Facebook, spre încântarea fanilor de muzică trance, care aşteptau de câteva luni de zile acest moment

de Redactia Observator

la 09.10.2014 , 10:50

Alexandra Bădoi, cântăreaţa de muzică trance şi prezentatoarea Antenei 1, şi-a lansat videoclipul piesei “Goodbye” pe pagina să oficială de Facebook, spre încântarea fanilor de muzică trance, care aşteptau de câteva luni de zile acest moment.

Mi-aş dori ca cei care iubesc melodia Goodbye să placă şi acest videoclip. Am încercat să îmbinăm starea piesei cu atmosfera din timpul spectacolelor de muzică trance.”, a mărturisit frumoasă prezentatoare.

“Goodbye”, melodia Alexandrei, este compusă în colaborare cu Dj-ul, Andrew Rayel şi se regăseşte pe primul CD al compilaţiei A State of Trance 2014, album remixat de celebrul DJ Armân Van Buuren;

Articolul continuă după reclamă

Astfel, Alexandra Badoi, a reuşit performanţa de a fi prima cântăreaţă românca prezenta pe compilaţia anuală a DJ-ului Arman Van Buuren.

Piesa “Goodbye” a fost lansată în luna mai a acestui an şi a beneficiat de o promovare intensă în festivalurile şi show-urile radio de muzică electronică, iar trancerii din întreaga lume iubesc această melodie şi o fredonează în timpul concertelor.

Micul “Mozart”al muzicii trance sau “viitorul Arman Van Buuren”, aşa cum i se mai spune lui Andrew Rayel, este originar din Moldova şi deşi are doar 21 de ani, se afla deja în topul celor mai buni Dj din lume.

“A State Of Trance” (ASOT) este show-ul radio internaţional produs de Armân Van Buuren şi are milioane de ascultători în întreaga lume. De 11 ani, celebrul DJ lansează în fiecare an un album cu cele mai bune melodii de muzică trance din perioada respectivă. Anul acesta, A State of Trance 2014 cuprinde şi melodia Goodbye a lui Andrew Rayel în colaborare cu Alexandra Badoi.

Cariera în televiziune a Alexandrei Badoi, ca prezentatoare a rubricii Meteo din cadrul jurnalelor de ştiri “Observator” de pe Antena 1, s-a împletit cu succes cu pasiunea ei pentru modeling, dar şi pentru muzica trance. Piesele sale din ultimii ani, "Goodbye", “Love My World”, “Cold Shower”, “Summer Of Love” – au ajuns în topurile radiourilor de profil din România, fiind de asemenea apreciate şi pe plan internaţional. Alexandra a participat la evenimente precum Ultra Music Festival, Liberty Parade, Mission Dance Weekend, Armada Night, cântând pe aceeaşi scenă cu Tiesto, Paul Van Dyk, Above andBeyond, Ferry Corsten şi Moby.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Alexandra Bădoi, prezentatoarea rubricii Meteo de la Observator, a lansat un nou videoclip!