Antena Meniu Search
x

Alina Puşcaş debutează în teatru, în rolul unei "june vaporoase"

Frumoasa prezentatoare a show-ului "Te cunosc de undeva!" debutează pe 16 aprilie în teatru, la Club La Scena, iar prima piesă în care va apărea va fi comedia de mare succes "Încurca lume", în regia lui Cătălin Bugean

Alina va juca rolul Olga, "o jună vaporoasa, toată în danteluri fine şi pomăduri, chiar damă de verde, de care s-a amorezat infamu'".

"Am fost foarte încântată de idee, pentru că teatrul este un exerciţiu perfect de stăpânire a scenei. M-am entuziasmat şi am acceptat fără să clipesc, mai ales din dorinţa de a acumula noi experienţe", declară aceasta.

Regizorul piesei are numai cuvinte de laudă la adresa ei. "Alina Puşcaş e ca un “burete”, asculta cu atenţie indicaţiile mele, iar ceea ce mi-a plăcut cel mai mult este că lucrează şi acasă, ceea ce puţini actori mai fac. Rolul Olga nu este unul uşor, deşi aşa pare la prima citire a textului. Olga este un personaj destul de “jucăuş”, care-i permite actorului să schimbe mai multe stări de caracter. Aceste schimbări trebuie făcute într-un anumit fel şi cu o anumită motivaţie. Sunt uimit de cât de repede a prins acest rol şi cât de bine se descurca într-un timp atât de scurt, evident ajutata şi de colegii de scena", spune Cătălin Bugean.

"Încurcă lume” este o comedie spumoasă, de mare succes, premiată pentru cel mai bun spectacol şi cea mai bună scenografie, în cadrul festivalului de teatru "Maratonul Teatrului Independent – Bucharest Frânge", ediția 2012. Piesa care vorbeşte despre caracterul oamenilor, despre acţiunile lor, petrecute atât în trecut, cât şi în viitor. 

Din distribuţie fac parte Ovidiu Ușvat, Ecaterina Țugulea, Alina Puşcaş, Cristi Dionise, Răzvan Timingeriu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Alina Puşcaş debutează în teatru, în rolul unei "june vaporoase"