Antena Meniu Search
x

Ana Maria Prodan a plecat în Arabia Saudită cu o listă întreagă de restricţii

În România e sexy-impresara. Puternică, frumoasă dar şi extravagantă. În Arabia Saudită, e doar soţia unui antrenor primit ca un star.

Vezi și

 În România e sexy-impresara. Puternică, frumoasă dar şi extravagantă. În Arabia Saudită, e doar soţia unui antrenor primit ca un star. Şi în calitate de soţie, trebuie să se supună unui întreg set de reguli.

Ana Maria Prodan e aşteptată la Riad, unde a plecat în această dimineaţă, cu o listă întreagă de restricţii. Sexy-impresara care a pozat şi în reviste pentru adulţi trebuie să-şi schimbe stilul vestimentar, nu are voie să conducă maşina şi nici să intre pe stadion la meciuri.

Zâmbitoare, îmbrăcată lejer, coafată în stilul ei inconfundabil, Anamaria Prodan a plecat spre Riad, în Arabia Saudită. Îşi urmează soţul, pe Laurenţiu Reghecampf, care va antrena timp de doi ani echipa saudită Al-Hilal. În timp ce antrenorul a avut parte de cea mai călduroasă primire, din toată cariera sa, Anamaria Prodan e aşteptată cu o serie de restricţii. În primul rând, sexy-impresara trebuie să-şi schimbe stilul vestimantar.

Managerii echipei saudite au întocmit şi o listă de reguli clare pentru frumoasa româncă, mai ales că are un trecut de neconceput pentru lumea arabă. Impresar de succes, Anamaria Prodan a pozat goală într-o revistă pentru adulţi, e tatuată şi mai cochetează şi cu jocurile de noroc.

În Arabia Saudită, Ana Maria Prodan va purta văl, nu are voie să conducă maşina şi nici pe stadion la meciuri nu îi este permis accesul. Arabii i-au acordat însă şi un amplu articol în presa locală despre realizările pe plan profesional.

"Femeia puternică din spatele unui mare antrenor" a titrat o publicaţie care a scris că românca este deşteaptă şi e absolventă de drept. Pentru Ana Maria Prodan, viaţa în Arabia Saudită nu înseamnă doar restricţii. Va avea parte de lux la tot pasul. Mall-urile sunt spectaculoase, hotelurile la fel. Aşa că familia Reghecampf-Prodan abia aşteaptă să se mute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Ana Maria Prodan a plecat în Arabia Saudită cu o listă întreagă de restricţii