Antena Meniu Search
x

Galerie FOTO! Anca Lungu și-a dus fetița în vacanță în Bucovina

Micuța Natalia, fetița Ancăi Lungu, a avut parte de prima ei vacanță în România

Micuța Natalia, fetița Ancăi Lungu, a avut parte de prima ei vacanță în România

Prezentatoarea Observatorului de week-end de la ora 19.00 de la Antena 1 și soțul ei și-au dus fetița în Bucovina, acolo unde micuța și-a văzut pentru prima oară străbunica și verișoarele. ”În Bucovina Natalia și-a văzut pentru prima dată rudele, apoi am vizitat mănăstirea Dragomirna, din apropierea Sucevei și Muzeul Satului Bucovinean. Prințesa Linguriță a avut parte de cel mai lung drum al ei, care a durat 6 ore, timp în care a fost extrem de cuminte în scăunelul ei de mașină. Însă prima ei vacanță a fost în Grecia, în insula Skiathos”, povestește Anca Lungu.  

Prezentatoarea de la Antena 1 mai spune că la mănăstire și-au dorit mult să ajungă pentru că acolo ea și soțul ei s-au rugat cu mai bine de un an în urmă pentru a o primi în dar pe Natalia. ”Iar la Muzeul Satului mi-am amintit de vacanțele petrecute la bunicii pe care din păcate nu-i mai am și a căror căsuță din lut, cu cerdac și laicere pe pereți, arăta exact ca cele expuse”, își amintește emoționată Anca.

Deși se spune că părinții nu au niciodată vacanță în adevăratul sens al cuvântului, Prințesa Polonic recunoaște că în ciuda oboselii și a activităților solicitante impuse de un bebeluș, excursia cu cea mică alături este pentru ea infinit mai frumoasă.

”Cele mai dragi vacanțe ale noastre sunt cele petrecute în Grecia. Acolo ne-am unit în fața lui Dumnezeu anul trecut și tot acolo am dus-o și pe Natalia pentru prima data. Însă n-am simțit niciodată o satisfacție mai mare decât atunci cand Natalia mi-a zâmbit fericită în brațe.”  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri Mondene » Galerie FOTO! Anca Lungu și-a dus fetița în vacanță în Bucovina