Antena Meniu Search
x

Anca Rusu s-a logodit intr-un castel din Italia

Cu lacrimi in ochi, Anca Rusu a trait cele mai emotionante clipe din viata ei. S-a logodit intr-un castel din Italia, iar martori au fost zeci de prieteni, colegi dar si familia. Anca n-a banuit nicio clipa ce o asteapta, iar emotiile au coplesit-o.

Vezi și

A fost odata ca niciodata o fata frumoasa care si-a intalnit printul. Asa a inceput povestea de dragoste dintre Anca si Stefan. O poveste care continua si in zilele noastre. Exact ca-n basme. Ca sa-i demonstreze iubirea pe care i-o poarta, printul si-a dus printesa la un castel din Italia, in mare taina. Acolo o asteptau toti cei dragi. Coplesita de emotii, Anca a inceput sa planga. de fericire. “Pe terasa castelului erau absolut toti prietenii apropiati, parintii, nu stiu, a fost asa. incredibil. De fapt inca mai simt ca sunt intr-un vis. Nu stiu daca-i realitate sau nu ce se intampla”, a marturisit Anca.

Dupa ce a probat doua rochii de mireasa, pregatite dinainte de Stefan, Anca a ales-o pe cea din dantela, cu spatele decupat. In par a purtat o diadema din flori de primavara, iar buchetul miresei a fost din trandafiri albi. Apoi, cei doi au mers de mana la o bisericuta din apropiere, unde au primit emotionati, binecuvantarea preotului. In limba romana.

Inainte sa inceapa petrecerea la castelul medieval, cei doi logodnici s-au bucurat de privestea superba, de pe terasa. “Copiilor o sa le povestesc ca mama lor a avut o nunta ca-n povesti, intr-un castel, si ca a fost ca o adevarata printesa la nunta ei”, a mai spus vedeta.

Si-n viata de zi cu zi, Anca este o printesa, pe care, atunci cand nu o vedeti la stiri, o gasiti in bucatarie, cautand retete rafinate. Isi spune Printesa. Polonic.

Maine, la Observator 19, urmariti, in exclusivitate, imagini de la petrecerea-surpriza de la castel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Anca Rusu s-a logodit intr-un castel din Italia