Antena Meniu Search
x

Video Anca Țurcașiu rămâne cu ce a fost frumos din trecut şi este pregătită pentru o nouă viaţă

Sunt perioade în viaţă când e momentul să dăm restart la tot. Asta a făcut şi Anca Ţurcaşiu, care simte că 2021 va fi anul ei.

de Mihaela Uretu

la 01.04.2021, 18:26

Vezi și
  • Anca Ţurcaşiu a revenit cu o nouă piesă în muzica românească
  • "Vreau să dau reset", cel mai nou cântec lansat de îndrăgita artistă
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Stop şi de la capăt, Anca Ţurcaşiu dă reset. Se simte liberă să trăiască şi să iubească din nou. Artista a ales să şteargă cu buretele toate experienţele neplăcute şi e pregătită pentru un 2021 fantastic. Şi-a pus tot optimismul într-o nouă piesă. "Vreau să dau reset" este cel mai nou cântec lansat de îndrăgita artistă.

"Merg mai departe fără să mai privesc înapoi! ", spune Anca Ţurcaşiu în piesă, un cântec lansat cu mult dor. 

Anca Ţurcaşiu: Bazele acestei piese au început astă-vară, la mare. Ovi Jacobsen, cu care am colaborat tare frumos mi-a propus să îmi scrie un cântec. Mi-a scris linia melodică, după care am început să ne gândim la versuri. Ovi mi-a recomandat-o pe Loredana Căvăjdan, o tânără extrem de talentată căruia i-am spus povestea pe care vreau să o transmit în acest cântec. Şi ea cred că nici în 24 de ore a scris-o ca şi cum ar fi spusă de mine. A fost o încântare, o bucurie. 

Iar videoclipul a fost regizat de Marian Ene după ce artista i-a spus cum ar vrea să fie.

Pe acelaşi subiect

Anca Ţurcaşiu: Este vorba despre libertatea de a putea să fac ce vreau şi de a putea să zbor, ca în videoclip. Zborul acela de la final mi se pare foarte reprezentativ. Atunci când am conceput ideea videoclipului mi-am dorit foarte mult să mă urc într-un avion în care să zbor, să se ducă mesajul către libertate, către infinit. 

Iar pe lângă muzică, artista mai are şi alte proiecte.

Îmi exercit şi latura de designer de interior, era una dintre meseriile mele

Anca Ţurcaşiu: Am proiecte în derulare, altele decât acest cântec. Un curs pe care îl predau. Mi-am exercitat mai mult, aceasta latură a mea, de profesor. Predau şi în after school, predau şi în grădiniţă şi îmi exercit şi latura de designer de interior. Era una dintre meseriile mele, dar nu am avut timp suficient să o practic. Acum am tot timpul pentru asta. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus​.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Anca Țurcașiu rămâne cu ce a fost frumos din trecut şi este pregătită pentru o nouă viaţă