Antena Meniu Search
x

Video Despre începuturi în muzică, alături de Roșu Ionuț Dragoș. ”Contează în primul rând sprijinul celor de lângă tine”

Observator continuă să-i încurajeze pe artişti, mai ales pe cei aflaţi la început de drum. În urmă cu câteva luni, Roșu Ionuț Dragoș a lansat piesa "Labirint" în colaborare cu Oana Radu. Şi a fost cu noroc. A avut succes iar asta l-a încurajat să revină cu o nouă lansare muzicală: videoclipul piesei "No Amor". Raluca Bădică i-a cerut detalii şi le-a primit.

Raluca Bădică
de Raluca Bădică

la 01.04.2021, 13:22

Vezi și

Raluca Bădică: Vreau să îmi spui dacă suferi din dragoste sau dacă este inspirată povestea din ce ai trăit tu.

Roșu Ionuț Dragoș: Bineînțeles că exista o poveste din liceu,fiecare licean suferă din dragoste dar acum sunt student. 

Raluca Bădică: O să suferi și în studenție.

Roșu Ionuț Dragoș: Bineînțeles, sunt pregătit. Îmi asum acest lucru.

Raluca Bădică: Muzica este din familie? 

Roșu Ionuț Dragoș: Muzica nu este din famlie. Dar de mic mi-am dorit acest lucru si uite ca se intampla. Am asteptat ceva timp. Ai mei și-au dorit altceva pentru mine în școală. Să merg să fac medicina. Nu s-a întâmplat nici medicina ca sunt la drept. Îmi aduc aminte că în Generală și Liceu am luat bursa de merit iar cu bursa îmi plateam orele de canto fără să știe părinții mei că eu merg la canto. Când au aflat s-au bucurat pentru că am merg la un festival național de muzică ușoară și am luat premiul întâi. Și le-am zis, vedeți că pot? Trebuie să mă susțineți. Și au și făcut-o!

Raluca Bădică: La început cine a fost lângă tine? 

Roșu Ionuț Dragoș: Înainte de a lansa aceasta piesă in limba spaniola am lansat o piesa cu Oana Radu. A fost o colaborare frumoasa. Oana este un om frumos, deștept și un om de la care am învățat multe chestii.

Raluca Bădică: Este greu ca artist la început de drum? 

Roșu Ionuț Dragoș: Fiecare început este mai greu dar dacă muncești și îți dorești, se întâmplă fără probleme. Pot să zic că vin dintr-o zonă în care nu se promvează foarte mulți artiști. În București e mai ușor, sunt multe studio-uri.

Raluca Bădică: Conteaza sprijinul familiei ? 

Roșu Ionuț Dragoș: Da. Conteaza în primul rând sprijinul familiei, al prietenilor și al tuturor oamenilor de langa tine. În timpul liceului din a 9 până în a 12 a am avut evenimente în fiecare week end. Îmi aduc aminte că plecasem din Onești de la event privat luni dimineata, pentru că a fost de vineri până duminica și bineînțeles ca am fost îmbrăcat la pe scenă la prima oră, luni dimineață. 

Raluca Bădică: Noi îți dorim succes. Mi-a făcut plăcere și te așteptăm la noi cu următorul single. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Despre începuturi în muzică, alături de Roșu Ionuț Dragoș. ”Contează în primul rând sprijinul celor de lângă tine”