Antena Meniu Search
x

Video Randi a povestit pentru Observator care este locul lui hyyge: Primul lucru care îmi vine în minte este casa de la Piteşti

Observator descoperă locul magic al vedetelor, locul hyyge. Am aflat unde se simte Randi cel mai acasă, dar şi poveşti pe care sigur nu le-aţi mai auzit.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 01.04.2021, 18:33

Vezi și
  • Observator decoperă locul magic al vedetelor
  • Noi întrebăm, Randi ne răspunde

Care este primul lucru care îţi vine în minte?

Randi: Casa de la Piteşti. Mi-aş dori să ajung mai des, dar nu. Mai vin şi ei la Bucureşti. Mai des vin ai noştri. E mai fun în Capitală, ai mai multe lucruri de făcut.

Iar al doilea loc hygge, evident, este biroul din studio. Interesantă culoare, pe pereţi. Vindecătoare, spun specialiştii. Acolo se concentrează cel mai bine. Sau poate în faţa mixerului? A pianului? Grea de spus. Dar sigur este locul unde își petrece cel mai mult timp. Mai ales când vine vorba de dat interviuri care implică întrebări. Să vedem ce alege! 

-  Niciodată nu am folosit aplicaţii de dating.

Pe acelaşi subiect

Randi: Am folosit. Pe matrimoniale încă nu am fost. Încă! Dar, nu e timpul pierdut. Am şi eu o vârstă. 

Niciodată nu am avut un moment ruşinos în public.

Randi: Sunt plin de momente ruşinoase. Mi s-au rupt pantalonii de la fund până la genunchi în spate pe scenă. Nu ştiu cum a făcut rost managerul de 3 ace de siguranţă şi i-a prins în timpul concertului. 

Am suferit din dragoste acum vreo 7-8 ani şi de atunci sunt un trubadur                                                                                        

- Niciodată nu am suferit din dragoste.                                                                                                Randi: Îţi dai seama că am suferit. Dacă mă uit în urmă nu cred că aş mai putea să sufăr aşa. Acum vreo 7-8 ani a fost şi de atunci sunt un trubadur. Spre suprinderea oamenilor am făcut piesele triste când nu aveam nicio urmă de tristeţe în mine.

- Niciodată nu am înşelat.

Randi: Eh! Am făcut-o dată şi am regretat chiar rău. E un lucru josnic, îl facem toţi. Tu nu, eşti un înger, dar şi femeile îl fac. Când nu mai eşti mulţumit, pleacă.        

 - Ai fost înşelat?                                                                                                                             Randi: Da. Atunci când am spus pa, e forever. Prieteni putem rămâne, dar nu să ne vedem să ne amintim.

- Niciodată nu am primit de la un reporter întrebarea pe care mi-am dorit să o aud.

Randi: Au fost, dar majoritatea sunt banale şi se termină cu: "Ne cânţi şi nouă ceva?"

Ar trebui să nu mai trăim cu egoismul de zi cu zi

- Ce ar trebui să ştie oamenii în momentul ăsta de la Andrei, nu de la Randi?

Randi: Să realizăm că nu suntem singuri, ci într-o interdependenţă. Să nu mai trăim cu egoismul de zi cu zi care ne desparte şi ne distruge pe interior.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Randi a povestit pentru Observator care este locul lui hyyge: Primul lucru care îmi vine în minte este casa de la Piteşti