Antena Meniu Search
x

Anda Adam, implicată într-un scandal într-un hotel de lux din Poiana Braşov. Vedeta s-a ales cu zgârieturi pe faţă

Ajunul Crăciunului nu a fost unul tocmai bun pentru cântăreaţa Anda Adam. Vedeta a fost implicată într-un scandal, de unde a ieşit puţin şifonată, într-un hotel de lux din Poiana Braşov.

de Redactia Observator

la 25.12.2021, 18:08

Anda Adam, scandal într-un hotel de lux din Poiana Braşov. Vedeta s-a ales cu zgârieturi pe faţă - Spynews/Instagram

Din primele informaţii, vedeta s-ar fi luat la ceartă cu o altă turistă cazată acolo, din cauza copiilor. Spiritele s-au încins imediat, iar cele două s-ar fi bătut. În urma incidentului, vedeta s-ar fi ales cu zgârieturi pe faţă, informează Spynews.

Ce spun poliţiştii

Oamenii legii au fost chemaţi la faţa locului pentru a calma spiritele. Deocamdată nu a fost depusă nicio plângere la poliţie.

„La data de 24 decembrie 2021, în jurul orei 15.10, Poliția Stațiunii Poiana Brașov a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că în interiorul unei societăți în regim hotelier situată pe raza Stațiunii Poiana Brașov din județul Brașov are loc un conflict spontan între două persoane de sex feminin”, a transmis IPJ Brașov.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, pentru a se efectua cercetări „in rem”, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Anda Adam, implicată într-un scandal într-un hotel de lux din Poiana Braşov. Vedeta s-a ales cu zgârieturi pe faţă