Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Andreea Bălan, cântec despre o iubire

Andreea Bălan, prin cea mai nouă piesă a ei, ”Rece”, ne arătă încă o dată nu numai că este o artistă talentată, dar şi o femeie foarte puternică şi cu un suflet frumos.

de Redactia Observator

la 19.11.2014 , 16:59

Andreea Bălan, prin cea mai nouă piesă a ei, ”Rece”, ne arătă încă o dată nu numai că este o artistă talentată, dar şi o femeie foarte puternică şi cu un suflet frumos. 

In primul videoclip din cariera ei filmat one shot - un singur cadru, o singura dubla filmata fara intreruperi- Andreea Balan isi dezvaluie sufletul si spune tot adevarul legat de fosta relatie. Atat single-ul cat si videoclipul piesei RECE, sunt inspirate 100% din experienta personala a artistei.

"Dupa luni de minciuni aruncate in presa si in viata mea, am simtit ca e timpul sa-mi deschid sufletul asa cum nu am facut-o niciodata pana acum. Vreau sa spun partea mea de adevar si vreau sa arat ce am simtit, prin ce am trecut si sunt sigura ca vor fi multi care vor empatiza cu aceste sentimente. E important pentru mine ca oamenii sa auda "RECE" si sa inteleaga cine sunt cu adevarat, dincolo de Facebook sau imaginea din presa." - a declarat Andreea Balan.

Vezi și

Piesa e o productie Fly Records iar noul videoclip a fost regizat de Bogdan Daragiu si prezinta drumul Andreei de la suferinta la locul care ii este cel mai familiar: scena. Orice ar face, tot acolo ajunge pentru ca acolo se simte cel mai fericita. Insa drumul pana acolo nu este cel mai placut.

Element picant, in cadrul show-ului, legat de Andreea Balan - la un moment dat, Jorge se va indrepta spre masa juriului si o va saruta pe gura pe gura pe Andreea… Poate vi se pare interesant sa o intrebati de ce a sarutat-o asa patimas

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri Mondene » Andreea Bălan, cântec despre o iubire