Antena Meniu Search
x

Video Andreea Bălan, pregătită pentru vară cu noi piese."Iubeşte-mă, nu" este cel mai nou single al artistei

Andreea Bălan a lansat o piesă cu un videoclip inspirat din stilul retro al anilor '50. Piesa "Iubeşte-mă, nu" are doar câteva zile de la lansare, şi totuşi a ajuns la aproape jumătate de milion de vizualizări pe YouTube.

de Redactia Observator

la 26.04.2021, 15:18

Vezi și
  • Andreea Bălan, îndemn către regăsire şi curaj
  • Clip nou, inspirat din stilul retro al anilor '50

"Iubeşte-mă, nu" este o lecţie de regăsire, curaj şi iubire de sine. Acesta este mesajul celui mai nou cântec al Andreei Bălan. Piesa are doar câteva zile de la lansare, şi totuşi a ajuns la aproape jumătate de milion de vizualizări pe YouTube. Iar videoclipul este unul foarte colorat care te duce cu gândul la vară. 

 Andreea: Mie îmi place să cânt melodii cu mesaje, să impactez publicul, să se regăsească în piesele mele. În ultimii ani, toate piesele au avut un mesaj. Aceasta piesă este despre iubirea de sine. Trebuie să te iubeşti tu pe tine, iar apoi tot ceea ce primeşti de la partener, de la prieteni sau de la oamenii din jurul tău sunt sentimente suplimentare. Trebuie să fii bine tu cu tine! 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri Mondene » Andreea Bălan, pregătită pentru vară cu noi piese."Iubeşte-mă, nu" este cel mai nou single al artistei