Antena Meniu Search
x

Andreea Marin si-a lovit bolidul de mii de euro

Andreea Marin a facut accident. Si-a lovit masina in propria curte, cu putin timp inainte sa-si faca aparitia pe covorul rosu al unui eveniment monden. Nu a lasat intamplarea sa-i strice petrecerea si a stralucit toata seara.

Vezi și

Cu putin timp, probabil, inainte de a pleca la evenimentul monden la care a fost invitata, vedeta si-a lovit masina. Asa se explica de ce Andreea Marin, o vedeta care isi pregateste cu mare atentie iesirile in public, nu a mai avut timp sa se opreasca la un service auto sau sa inchirieze o masina, inainte de a ajunge la petrecere.

Nu a parut, insa, deranjata de incident: “Accident e mult spus. Nu. Am agatat ceva in curte. In propria curte”. Andreea a refuzat sa dea prea multe detalii despre incidentul care i-a sifonat masina de zeci de mii de euro.

Imbracata intr-o tinuta alb-negru si cu parul strans la spate, Andreea Marin a stralucit si zambit toata seara. "Neatentia" ei va costat destul de mult, la service. Masina de lux a vedetei are zgarieturi adanci, semn ca portiera din spate, dreapta, a fost lovita serios.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Andreea Marin si-a lovit bolidul de mii de euro