Antena Meniu Search
x

Video Andrei Stoica, aventuri în Zanzibar alături de soție

Două bilete de avion, o dronă şi mult entuziasm. Asta poate fi şi chiar este reţeta pentru un vlog de succes. 

de Redactia Observator

la 09.03.2021, 14:26

Vezi și

A testat-o Andrei Stoica, unul dintre cei mai apreciaţi luptători români. Sportivul a lăsat în urmă vremea friguroasă de la noi, şi-a luat soţia şi au pornit spre însoritul Zanzibar. 

Nu a păstrat experienţa doar pentru el, ci a vrut să le ofere o călătorie virtuală şi urmăritorilor lui. Aşa a apărut mini-serialul Aventuri în Zanzibar, care a ajuns deja la al treilea episod. Iată. 

O vacanţă măcar o dată în viaţă

"Soţia şi-a făcut de cap, a intrat în bugetul familiei şi a făcut destule cumpărături. Am spus că este o destinaţie la modă şi am zis să facem şi noi încercarea asta. Relaxarea a venit pentru că am plecat fără copii. Tocmai îmi cumpărasem o cameră go şi o dronă. Mi-a plăcut foarte mult. 

Mi-am organizat să am şi timp de distracţie şi de prieteni. Am fost un grup măricel. Este foarte sigură, turismul are foarte mare importanţă pentru ei, cheltuie mult. Recomand tuturor, măcar o dată în viaţă", a declarat sportivul.

Interviul pe larg în video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri Mondene » Andrei Stoica, aventuri în Zanzibar alături de soție