Antena Meniu Search
x

Angelina Jolie a fost detronată în topul frumuseţii! Cine este noua regină a frumuseţii

2017 a adus schimbări majore şi în topul frumuseţii. Angelina Jolie a fost detronată de către o actriţă care prinde din ce în ce mai mult avânt şi la Hollywood.

Vezi și

2017 a adus schimbări majore şi în topul frumuseţii. Angelina Jolie a fost detronată de către o actriţă care prinde din ce în ce mai mult avânt şi la Hollywood.

Angelina Jollie continuă să fie cea mai bine plătită actriţă de la Hollywood, însă în topul frumuseţii a ajuns, în acest an, pe locul... 4. La cei 42 de ani, vedeta are, în prezent, venituri estimate la peste 30 de milioane de dolari. 

Locul 3 este ocupat de frumoasa Blake Lively. Şi-a început cariera la vârsta de 10 ani, într-un film regizat chiar de tatăl său. Rolul Serenei van der Woodsen, din serialul Gossip Girl, a făcut-o să rămână în mintea multora cu siguranţă. Acum,Blake este căsătorită cu actorul canadian Ryan Reynolds, cu care are doi copii. 

La un pas de trofeu, pe locul doi, se află Scarlett Johansson. La cei 32 de ani, este actriţa ale cărei filme au generat cele mai mari încasări din toate timpurile. 

Faimoasa Angelina Jolie a fost detronată de către o actriţă de la Bollywood. Deepika Padukone este, în acest an, pe primul loc la capitolul frumuseţe. Cu peste 30 de filme la activ, noua regină a frumuseţii este cea mai bine plătită actriţă din India. Iar succesul ei începe să răsune şi pe plan mondial. Aceasta joacă alături de Vin Diesel şi Ruby Rose în seria Triple X. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Angelina Jolie a fost detronată în topul frumuseţii! Cine este noua regină a frumuseţii