Antena Meniu Search
x

Artiști care au fost la un pas să-și piardă vocea

Le ascultăm piesele la nesfârşit, pe unele chiar le învăţăm pe de rost. Îi îndrăgim pe artişti, dar, de cele mai multe ori, nu le cunoaştem cu adevărat viaţa şi nici nu ştim cu ce probleme şi drame se confruntă.

Vezi și

Le ascultăm piesele la nesfârşit, pe unele chiar le învăţăm pe de rost. Îi îndrăgim pe artişti, dar, de cele mai multe ori, nu le cunoaştem cu adevărat viaţa şi nici nu ştim cu ce probleme şi drame se confruntă. Spre exemplu, mulţi dintre ei au fost să-şi piardă ce au mai de preţ - vocea, şi să nu mai poată cânta niciodată. 

În 2011, Adele a trecut printr-una dintre cele mai grele perioade din viaţă. În plin succes, s-a văzut nevoită să renunțe la mai multe concerte. Medicii i-au spus că avea corzile vocale distruse și au sfătuit-o să facă o pauză. Dar să lase şi ţigările, pentru că artista este o fumătoare înrăită. 

Cu probleme mai mari s-a confruntat Sam Smith, care a avut hemoragie la corzile vocale. Aşa că în 2015, a fost nevoit să-și anuleze turneul. A ajuns la operație și a avut nevoie de câteva luni ca să se recupereze total.

O răceală puternică era să-l lase definitiv fără voce şi pe celebrul Ed Sheeran. Acum câţiva ani, medicii i-au interzis să scoată vreun sunet. Cântăreţul a fost obligat să facă o pauză totală de voce. Şi, ca să se poată înţelege cu ceilalţi, a folosit o tăbliţă.

Problemele de sănătate s-au ținut lanț și de Shakira, tocmai inaintea turneului "El Dorado". Ea și-a anulat concertele pe ultima sută de metri. Motivul: hemoragie la corzile vocale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Artiști care au fost la un pas să-și piardă vocea