Antena Meniu Search
x

Artiști care s-au declarat persoane cu sexualitate nedefinită

Non-comformismul capătă amploare în zilele noastre! În special în Statele Unite, unde locuitorii au o atitudine mult mai permisivă faţă membrii minorităţilor sexuale. Libertatea de alege cine vor să fie a încurajat mai mulţi cântăreţi să rupă barierele pe care şi le fixaseră de ani de zile.

Vezi și

Non-comformismul capătă amploare în zilele noastre! În special în Statele Unite, unde locuitorii au o atitudine mult mai permisivă faţă membrii minorităţilor sexuale. Libertatea de alege cine vor să fie a încurajat mai mulţi cântăreţi să rupă barierele pe care şi le fixaseră de ani de zile. Aşa că s-au declarat persoane cu sexualitate nedefinită.

Primul pe lista cântăreţilor care aleg să nu îşi definească sexualitatea este Troye Sivan. Tânărul de 23 de ani, considerat un adevărat idol al homosexualilor, a uimit întreaga lume cu stilul său nonconformist. Într-unul din videoclipuri apare îmbrăcat în ţinute feminine şi fardat strident. A realizat chiar şi un tutorial pe Youtube în care le arată fanilor cum se machiază.

O altă artistă care ridică semne de întrebare în privinţa sexualităţii sale este Heloise Letissier - cunoscută publicului larg drept Christine and the Queens. Tânăra de 30 de ani - care are concerte în întreaga lume - s-a remarcat graţie stilului ei masculin. Tunsă scurt şi naturală, artista apare în videoclipuri, dar şi pe scenă, fără pic de machiaj pe faţă.

Originar din Quebec, Hubert Lenoir are de fiecare dată o apariţie care îi şochează pe fani. Pasionat de modă şi cu un stil care oscilează între feminin şi masculin, tânărul de 24 de ani poarte bijuterii şi se dă pe buze cu ruj roşu aprins de fiecare dată când are ocazia. Artistul a mărturisit, de altfel, la începutul anului că este o persoană non-gender adică cu sexualitate nedefinită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Artiști care s-au declarat persoane cu sexualitate nedefinită