Antena Meniu Search
x

Atmosferă incendiară și ținute extravagante, în cluburile de lux de pe litoral

A fost a doua noapte de distracţie în cluburile de pe litoral. Artiştii şi DJ-ii în vogă au întreţinut atmosfera, în vreme ce tinerii plini de energie au dansat până s-a crăpat de zi. În localurile cu pretenţii, domnii şi-au etalat maşinile de mii de euro, iar domnişoarele ţinutele extravagante.

de Redactia Observator

la 29.04.2019, 10:52

Vezi și

Turiştii care îşi petrec minivacanţa la mare nu au stare. A fost a doua noapte de distracţie în cluburile de pe litoral. Artiştii şi DJ-ii în vogă au întreţinut atmosfera, în vreme ce tinerii plini de energie au dansat până s-a crăpat de zi. În localurile cu pretenţii, domnii şi-au etalat maşinile de mii de euro, iar domnişoarele ţinutele extravagante. Cu toţii sunt gata să o ţină din petrecere în petrecere toată săptămâna.

Club din nordul staţiunii Mamaia, plin până la refuz. Atmosfera este incendiară, iar petrecăreţii dau frâu liber distracţiei.

Şi pentru turiştii străini este o noapte de pomină, mai ales că domnişoarele sunt la înălţimea aşteptărilor. Îmbrăcate în ţinute provocatoare, fetele fac furori pe ring. Unele încearcă şi dansuri mai îndrăzneţe.

Din decor nu lipsesc şampania fină, maşinile de lux şi artiştii celebri.

Într-un alt colţ de litoral, răsună muzica grecească. Dansurile greceşti i-au cucerit pe turişti. Nimeni nu a stat jos până-n zori. Şi, aşa cum cere tradiţia, spre final, s-au spart farfurii pe ritmuri de bouzouki.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Atmosferă incendiară și ținute extravagante, în cluburile de lux de pe litoral