Antena Meniu Search
x

Bad Bunny, cel mai excentric rapper din SUA

Îşi spune Bad Bunny, în traducere "Iepuraşul rău"! Şi, cu toate că s-a lansat abia în urmă cu un an, are milioane de fani în toată lumea, care îi urmăresc cu atenţie contul de Instagram.

Vezi și

Îşi spune Bad Bunny, în traducere "Iepuraşul rău"! Şi, cu toate că s-a lansat abia în urmă cu un an, are milioane de fani în toată lumea, care îi urmăresc cu atenţie contul de Instagram. Şi asta nu doar pentru a vedea piese cântate de rapperul portorican. Sunt mult mai interesaţi cum se îmbracă. Bad Bunny este atât de excentric, încât a devenit un adevărat reper pentru cei care doresc să iasă din tipare cu tot dinadinsul. 

La doar 24 de ani, Benito Antonio Martinez - un portorican cunoscut sub pseudonimul Bad Bunny - a cucerit lumea. A colaborat cu artişti de talie mondială precum Drake, Jennifer Lopez şi Cardi B, ceea ce i-a adus milioane de fani. Rapperul s-a remarcat, însă, şi în lumea modei, datorită stilului vestimentar unic. Bad Bunny nu renuţă nicio secundă la ochelarii cat eye şi adoră salopetele largi cu bretele.

În videoclipul Cual Es Tu Plan, Bad Bunny şi-a surprins fanii cu o alegere vestimentară îndrăzneaţă. Îmbrăcat într-o salopetă de blugi cu bretele, rapperul din Puerto Rico apare într-o alimentară de peste Ocean cu nişte căşti roz sub formă de iepure. O altă apariţie bizară este şi cea din videoclipul Como Soy. De această dată, însă, căştile sunt înlocuite cu o pălărie roşie iar salopeta este de culoare neagră. Nici lanţurile stridente nu lipsesc din ţinuta excentrică.

E clar că Bad Bunny nu ratează nicio ocazie să iasă în evidenţă. Astfel, la decernarea American Music Awards, tânărul rapper a apărut îmbrăcat într-o cămaşă cu schelete şi pantaloni în dungi. Marea surpriză a fost, însă, ochiul pictat în frunte. Explicaţia nu a întârziat totuşi să apară.

Bad Bunny s-a lansat în urmă cu un an în industria muzicală. Iar până în prezent are 3 premii câştigate la mai multe categorii Latin American Music Awards şi BET Hip-Hop Awards.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Bad Bunny, cel mai excentric rapper din SUA