Antena Meniu Search
x

Bianca Drăguşanu s-a apucat de curățenie

Blonda lui Bote a intrat în pielea Cenuşăresei. Bianca Drăguşanu a renunţat preţ de câteva ore la ţinutele scumpe, în favoarea uneia comode, şi a dat genţile de firmă pe o mătură şi câteva cârpe

Vezi și

Blonda lui Bote a intrat în pielea Cenuşăresei. Bianca Drăguşanu a renunţat preţ de câteva ore la ţinutele scumpe, în favoarea uneia comode, şi a dat genţile de firmă pe o mătură şi câteva cârpe

A făcut de una singură curat la noul sediu al atelierului ei de croitorie. Nu ştim dacă vecinii au bagat de seamă ce gospodină e Bianca, dar au făcut-o paparazii.

Ne-am obişnuit s-o vedem pe podiumul de modă, în cluburile de fiţe sau în platourile emisiunilor de scandal, dar acum ne-a demonstrat că nu se dă înapoi nici de la munca de jos. Mai ales când la mijloc sunt afacerile ei.

Bianca Drăguşanu şi-a mutat atelierul de croitorie într-o zonă de lux a capitalei, dar înainte să se apuce să deseneze rochii a făcut puţină curăţenie.

Cocoţată pe pervazul unei ferestre, cu nişte şerveţele într-o mână şi detergentul de geamuri în cealaltă Bianca pare foarte concentrată. Nu-i observă pe paparazzi care-i urmăresc fiecare mişcare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Bianca Drăguşanu s-a apucat de curățenie