Antena Meniu Search
x

Blake Shelton, cântăreţ de muzică country, cel mai sexy bărbat în viață!

Un cântăreţ de country a fost declarat cel mai sexy bărbat al anului. Este vorba despre Blake Shelton, iubitul celebrei Gwen Stefani.

Vezi și

Premieră în Statele Unite! Un cântăreţ de country a fost declarat cel mai sexy bărbat al anului. Nu este un artist oarecare. Este vorba despre Blake Shelton, iubitul celebrei Gwen Stefani. De altfel, ea este cea care l-a convins să accepte titlul acordat de revista People.

Blake Shelton este primul cântăreţ de muzică country care a obţinut acest titlu. 

Blake Shelton: "Profit de acest moment, ca să vă mărturisesc că am fost urât de când mă ştiu. Accept acest titlu, numai dacă trebuie să fiu sexy doar un an."

Blake, care este un bărbat cu un simţ al umorului ieşit din comun, le-a mărturist jurnaliştilor revistei People că trăieşte cu senzaţia că a primit acest titlu doar pentru că juriul nu a avut prea multe opţiuni. Ziariştii au insistat să-l contrazică. 

Melody Chiu, jurnalistă la revista People: "Când te gândeşti la Blake, nu-ţi vine în minte un bărbat cu un abdomen perfect definit sau cu nişte trăsături frumoase. El este atrăgător prin faptul că e un bărbat cu picioarele pe pământ, amuzant şi amabil."

Gwen Stefani, partenera lui Blake, i-a fost suport moral pe parcursul întregii ceremonii. Mai mult, artistul a declarat că a ea este cea care l-a convins să accepte acest dar.

Noul deţinător al titlului de cel mai sexy bărbat în viaţă i-a şocat până şi pe internauţi, care nu îl consideră pe Blake candidatul ideal. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri Mondene » Blake Shelton, cântăreţ de muzică country, cel mai sexy bărbat în viață!