Antena Meniu Search
x

BRATIȘ, nu uita! X-ul este STEAUA ta!

"Vreau să îi dăruiesc lumii muzică şi ea să îmi dea mie bucurie", se descrie simplu, dar din suflet, Bogdan Bratiş. Cei care-l iubesc şi-l votează ar scrie însă ROMANE despre el.

Poreclit pe bună dreptate Zuckerberg, după fondatorul Facebook, băiatul de 17 ani din Satu Mare i-a hipnotizat pe români la prima apariţie, când a făcut scena să tremure de emoţie cu “Apologize”.

Pe-atunci n-avea buclele care acum fac ravagii printre admiratoare, dar a reuşit să transmită publicului şi juriului că are din plin Factorul X. A urmat “This Love” de la Maroon 5, care l-a pus pe BB în rolul de băiat cool, la pian, înconjurat de fete hot.

I s-a potrivit perfect se pare, pentru că a revenit pe scenă cu “Mirrors”, hitul lui Justin Timberlake, pe care l-a cântat în stilu-i caracteristic: de NOTA 10.

În Gala românească, concurentul lui Dan Bittman, a devenit din “băiatul bun” de la X Factor, golanul care frânge inimile tuturor premiantelor cu coroniță. “Vreau să dau mereu la puștoaice de liceu prăjitura cu jeleu”, le-a cântat Bratiș doamnelor din sală și inclusiv… mamei lui, omul cel mai drag, care-l susține din public la fiecare gală. X Factor i-a adus împreună, după o perioadă în care ea a fost departe de casă, la muncă, în Grecia.

Punctul culminant pentru BB a fost însă reprezentația din gala trecută, alături de Călin Goia, vocalul de la Voltaj. Felul în care au cântat piesa “20 de ani” a electrizat pur și simplu publicul.

Acum, Bogdan Bratiș spune că acesta este momentul lui, momentul X Factor, la care a visat de atâtea ori. Îi are pe toți cei dragi aproape, ba mai mult, mii de români îl susțin și îl votează! O parte din ei chiar au mizat la casele de pariuri că va fi marele câștigător X Factor.

Până atunci, omul pe care se bazează Bittman, se pregătește “intens” pentru finală.

Vezi LIVE pe AntenaPlay.ro MAREA FINALĂ "X Factor" - duminică, 22 decembrie, de la 20:30!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » BRATIȘ, nu uita! X-ul este STEAUA ta!