Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Prima doamnă a Franţei, Brigitte Macron, va juca propriul rol într-un serial TV: 'Am emoţii'

Prima doamnă a Franţei, Brigitte Macron, va juca propriul rol într-un episod din mini-seria "Vestiaires", despre un club de înot pentru persoane cu dizabilităţi din Marsilia.

de Redactia Observator

la 13.09.2018 , 16:50

Prima doamnă a Franţei, Brigitte Macron, va juca propriul rol într-un episod din mini-seria "Vestiaires", despre un club de înot pentru persoane cu dizabilităţi din Marsilia, a anunţat postul France 2.

"Ştiam că este fan al serialului. Pentru că îi place, o vom invita să joace cu noi", a dezvăluit Adda Abdelli, autorul şi unul dintre actorii din serial.

În episodul difuzat sâmbătă, de la ora 20.40, Brigitte Macron intră în vestiarul sportivilor pentru a vorbi cu ei. Prima doamnă a Franţei poartă acelaşi taior albastru deschis cu care a fost îmbrăcată şi la ceremonia de predare-primire a mandatului dintre soţul ei şi François Hollande, din mai 2017. 

Articolul continuă după reclamă

"Am emoţii", s-a confesat prima doamnă a Franţei, înainte de a poza cu echipa serialului. 

La rândul său, preşedintele Emmanuel Macron a avut, de asemnea, o scurtă apariţie în filmul documentar "La Traversée" despre Mai 68, realizat de cineastul Romain Goupil şi fostul deputat european Daniel Cohn-Bendit.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Prima doamnă a Franţei, Brigitte Macron, va juca propriul rol într-un serial TV: 'Am emoţii'