Antena Meniu Search
x

Nume sonore din lumea modei şi-au dat întâlnire la Londra, în cadrul British Fashion Awards

Nume sonore din lumea modei şi-au dat întâlnire la Londra, în cadrul British Fashion Awards.

Vezi și

Acolo unde cele mai talentate personalităţi din industrie au fost răsplătite la British Fashion Awards. În cadrul galei, au fost promovate şi campanii pentru protejarea animalelor.

Designeri, modele şi celebrităţi. Cu toţi au păşit pe covorul roşu de la Royal Albert Hall în ţinute care mai de care mai spectaculoase. Designerul premiat anul acesta este Stella McCartney, fiica celebrului solist al trupei Beatles, care a primit Premiul special pentru Inovaţie.  

Stella McCartney, designer: "Pentru mine, viitorul modei este despre inovaţie, o perspectivă diferită şi despre schimbare. Cred că moda ar trebui să fie despre evoluţie şi despre a fi modern, aşa că sunt cu adevărat onorată să primesc primul meu premiu pentru inovaţie."

În cadrul galei de anul acesta a fost promovată moda sustenabilă şi protejarea animalelor. O idee puternic susţinută şi de modelul anului, Adwoa Aboah. 

Adwoa Aboah, model: "Mulţi designeri nu folosesc blana naturală şi ştiu că alături de Consiliul Britanic al Modei, pentru care am devenit ambasador, vom reuşi să îndeplinim unul dintre scopurile principale de anul acesta."

La decernarea premiilor, au fost prezenţi şi artişti din lumea cinematografiei şi muzicii precum Selena Gomez, Rita Ora şi Maisie Williams. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Nume sonore din lumea modei şi-au dat întâlnire la Londra, în cadrul British Fashion Awards