Antena Meniu Search
x

Bruno Mars a dominat ediţia de anul acesta a premiilor American Music, iar Diana Ross a primit un premiu pentru întreaga carieră

Artistul a primit şapte trofee. Diana Ross a primit un premiu pentru întreaga carieră.

Vezi și

Artistul a primit şapte trofee. Cu toate acestea, nu Bruno Mars, nici Lady Gaga şi nici Keith Urban nu au fost cele mai mari vedete prezente la eveniment. Ci Diana Ross, care a primit un premiu pentru întreaga carieră.

Kelly Clarkson şi Pink au deschis gala American Music Awards 2017 cu un celebru hit al formaţiei REM. Melodia Everybody hurts a reprezentat un omagiu adus salvatorilor care au intervenit la catastrofele şi atacurile sângeroase din Statele Unite.

Unul din artiştii distinşi cu mai multe trofee a fost Keith Urban. Cântăreţul a rugat-o pe soţia sa, Nicole Kidman, să îl ajute să ia premiile acasă. 

Campionul galei fost însă Bruno Mars! Artistul a câştigat 7 premii AMA. Iar din cauză că nu a reuşit să ajungă la eveniment, le-a mulţumit fanilor prin intermediul unei conferinţe video.

Bruno Mars: "Am reuşit! Şi ştiu că este datorită vouă. Vă mulţumesc pentru că m-aţi votat, vă iubesc mai mult ca orice. Aş vrea să petrecem împreună, dar acum sunt la un milion de mile depărtare."

Lady Gaga a fost declarată cea mai bună artistă pop/rock. 

Lady Gaga: "Ţineţi minte! Dacă vă simţiţi diferiţi, sau neînţeleşi să nu cumva să vă daţi bătuţi! Luptaţi din răsputeri pentru ceea ce credeţi!"

Programul a inclus şi omagii muzicale. Christina Aguilera a reluat un hit al regretatei Whitney Houston.

Iar cei de la Linkin Park i-au dedicat premiul pentru rock alternativ colegului lor Chester Bennington, care s-a sinucis în urmă cu câteva luni. 

Iar Pink a interpretat un o melodie suspendată, alături de dansatorii ei acrobaţi.

Finalul i-a aparţinut legendarei artiste, Diana Ross. Distinsă cu premiul special pentru întreaga carieră, cântăreaţa a primit felicitări chiar din partea soţilor Obama. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Bruno Mars a dominat ediţia de anul acesta a premiilor American Music, iar Diana Ross a primit un premiu pentru întreaga carieră