Antena Meniu Search
x

Bunica lui Kim Kardashian, fotomodel la 83 de ani

Se spune că dacă vrei să ştii cum va arăta femeia din faţa ta, e de ajuns să te uiţi la mama ei. Ori la bunica ei, în cazul lui Kim Kardashian.

Vezi și

Se spune că dacă vrei să ştii cum va arăta femeia din faţa ta, e de ajuns să te uiţi la mama ei. Ori la bunica ei, în cazul lui Kim Kardashian, căci vedeta e suficient de norocoasă încât să se mai bucure chiar şi acum de o bunică cu spirit tânăr, energică şi în putere. Recent, Kim a realizat o şedinţă foto specială, pentru un nou promo, avându-le alături pe mama sa, Kris Jenner dar şi pe bunica sa, Mary Jo.

Dacă pe fetele din familiile Kardashian şi Jenner le știm prea bine, pe cele din spatele clanului le cunoaștem mai puțin. Kris Jenner,dar și mama acesteia, Mary Jo, de 83 de ani, au apărut într-un shooting recent alături de Kim Kardashian.  Iar fotografiile sunt de-a dreptul spectaculoase!

Trebuie să recunoaștem că rezultatul este de-a dreptul spectaculos. Atât mama vedetei, cât și bunica ei sunt într-o formă de zile mari. Și dacă despre Kris știam că se bucură de o siluetă ca trasă prin inel și de un ten lipsit de riduri, bunica Mary Jo ne-a surprins cu înfățișarea ei tânără și atrăgătoare. Purtând o perucă blondă, Mary Jo pare mai degrabă sora lui Kris decât mama.

Fotografia postată de Kim pe Instagram a fost apreciată de aproape 3 milioane de internauți. Mai toți le-au complimentat și s-au minunat la vederea lui Mary Jo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri Mondene » Bunica lui Kim Kardashian, fotomodel la 83 de ani