Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cântăreaţa Adele a anunţat, în lacrimi, anularea mai multor concerte, din cauza Covid. Pentru un bilet, fanii au plătit până la 10.700 de euro

Adele şi-a anulat serie de concerte din Las Vegas care au transformat într-una dintre cele mai bine plătite artiste din istorie. În lacrimi, cântăreaţa şi-a anunţat fanii că spectacolele, care trebuiau să înceapă azi, se amână. Asta deşi mulţi fani au venit de la mii de kilometri depărtare. Show-ul nu a putut fi gata din cauza infecţiilor COVID.

de Redactia Observator

la 21.01.2022 , 20:41

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu lacrimi în ochi și vizibil afectată, Adele și-a cerut scuze de la cei care aşteptau ca, în doar câteva ore, să fie în public la primul spectacol din seria de 24, anunţate la finalul lunii noiembrie. Valul Omicron care a lovit Statele Unite nu doar că a produs infectări masive în rândul echipei, dar a şi îngreunat livrările de echipamente.

Adele: Sunt distrusă, îmi pare rău că este totul din scurt. Nu am mai dormit de mai bine de 30 de ore şi încercăm să ne dăm seama ce vrem să facem. Nu mai avem timp.

Vezi și

Fanii au primit cu tristeţe vestea anulării concertului

Pe acelaşi subiect

Toate concertele sub seria "Weekendurile cu Adele" vor fi reprogramate.

AdeleÎmi cer mii de scuze pentru toţi cei care au călătorit pentru a mă vedea. Îmi pare nespus de rău. Îmi pare rău.

Pentru un bilet, fanii au plătit între 835 şi 10.700 de euro. Mulţi dintre ei au călătorit la Vegas de la mii de kilometri depărtare. 

Karol Cervantes, fan Adele: Ştiu că ne aflăm în mijlocul unei pandemii, dar cred că trebuie să aibă un PLAN B. 

Pentru o fană, acesta este al treilea concert la rând Adele care a fost anulat. 

Fană Adele: De Crăciun, fratele meu mi-a făcut cadou bilete la concertul Adele şi acum mă aflu în Las Vegas şi Adele şi-a anulat spectacolul...din nou! De ce!?!?

Timp de 12 săptămâni, Adele urma să cânte în fiecare zi de vineri şi sâmbătă în sala Colloseum cu 4200 de locuri din hotelul Caesar's Palace. Specialiştii estimează că doar din bilete, Adele ar fi obţinut aproape 600 de mii de euro pe concert. 

Şi după concertele lui Adele, Celine Dion tot va rămâne regina Las Vegas-ului. În cele 427 de spectacole, cântăreaţa din Canada a strâns peste 600 de milioane de euro. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri Mondene » Cântăreaţa Adele a anunţat, în lacrimi, anularea mai multor concerte, din cauza Covid. Pentru un bilet, fanii au plătit până la 10.700 de euro