Antena Meniu Search
x

Cântărețul Michael Buble se retrage din lumea muzicii

Anunţ şoc al cântăreţului Michael Bublé. Canadianul a decis să se retragă din industria muzicală, spunând că lupta pentru fiul său de 5 ani, diagnosticat cu cancer, l-a schimbat pentru totdeauna şi că nu îşi mai doreşte celebritatea.

Vezi și

Anunţ şoc al cântăreţului Michael Bublé. Canadianul a decis să se retragă din industria muzicală, spunând că lupta pentru fiul său de 5 ani, diagnosticat cu cancer, l-a schimbat pentru totdeauna şi că nu îşi mai doreşte celebritatea. Artistul a dezvăluit astfel că următorul lui album, intitulat LOVE, va fi şi ultimul.

Vestea a venit ca un trăsnet pentru fanii săi din întreaga lume. Michael Buble a mărturisit într-un interviu că ultimii doi ani, de când a aflat că băieţelul său are cancer la ficat, i-au schimbat complet percepţia asupra vieţii. Boala micuţului Noah este în remisie, însă lupta pe care a dus-o pentru a învinge cancerul a fost una cumplită. "Nici măcar nu ştiu cum mai respiram. Întreaga mea fiinţă s-a schimbat după ce Noah s-a îmbolnăvit", a spus Buble într-un interviu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Stiri Mondene » Cântărețul Michael Buble se retrage din lumea muzicii