Antena Meniu Search
x

Video Care este locul hygge al Andrei Gogan? Artista răspunde tuturor întrebărilor

Astăzi continuăm seria materialelor hygge pe care am început-o săptămâna trecută. Am avut un interviu cel puţin interesant data trecută, cu solistul trupei Vunk, Cornel Ilie, iar acum ne-am îndreptat către generaţia Z.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 18.02.2021, 13:36

Vezi și
  • Andra Gogan are 6,2 milioane de urmăritori pe TikTok.

Mai exact, către Andra Gogan. 6,2 milioane de urmăritori pe TikTok, un milion pe Youtube şi cam la fel pe Instagram. Andra ne-a primit în casa ei şi a făcut faţă întrebărilor. Vă reamintim, în fiecare joi vă dezvăluim locul magic al vedetelor, căci hooga înseamnă arta de a crea intimitate şi confort. Să vedem ce înseamnă asta pentru Andra.

Rosse Stan: Văd atât de multe emoji-uri aici, încât, este imposibil să nu fie hygge locul ăsta. Ce înseamnă pentru tine?

Andra Gogan: Înseamnă locul în care eu compun, în care creez idei pentru vlogguri, poate chiar unde filmez pentru că patul meu este perfect. Am şi chitara pe care foarte des o iau în mână.

Şi, evident, jocul plicurilor misterioase continuă. O serie de întrebări personale pe care Andra nu are cum să le refuze!

Rosse Stan: Vreau să alegi. 

Andra Gogan: Îl iau pe cel din mijloc.

Rosse Stan: Niciodată nu am avut o relaţie deschisă. 

Andra Gogan: Nu. 

Rosse Stan: Niciodată nu am sărutat mai mult de o persoană în 24 de ore. 

Andra Gogan: Nu.

Deşi nu pare încă, urmează şi răspunsuri afirmative.

Rosse Stan: Niciodată nu am suferit din dragoste. 

Andra Gogan: Am suferit. A fost trist, dar am compus mult, cred că am şi lansat o piesă în perioada aia, de Crăciun. Am plâns mult, dar a fost bine că mi-a dat forţă să caut pe cineva mai potrivit şi să îmi iau în jurul meu oameni care să mă iubească mai mult.

Rosse Stan: Niciodată nu am făcut un compromis pentru a avea succes. 

Andra Gogan: Am făcut, nu ştiu să îţi dau exemple. Am avut uşi închise şi am mers pe altă cală ca să ajung acolo. Timpul cu prietenii l-am sacrificat. Am filmat mult, am editat, am refuzat ieşirile. A fost greu şi în general artiştii greu îşi ţin prietenii alături sau greu găsesc persoane în care să aibă încredere.

Rosse Stan: Niciodată nu am fost refuzată de cineva. 

Andra Gogan: Nu am fost refuzată. Toţi băieţii pe care i-am plăcut sunt de caracterul meu, aşa că dacă mie îmi plăceau şi ei aveau o simpatie pentru mine.

Rosse Stan: Niciodată nu m-am făcut de râs în faţa crush-ului.

Andra Gogan: Ba da. Am întârziat la ieşiri şi poate mi-am uitat ghiozdanul la restaurant sau l-am pus într-o situaţie jenantă.

Rosse Stan: Niciodată nu am avut o relaţie de care nimeni nu a aflat.

Andra Gogan: Am avut când eram mai mică şi nu i-am spus lui mami. Ieşeam la mall, de fapt, pe lângă mall ca să nu ne vadă. Nu a fost chiar o relaţie. Până la urmă i-am povestit, chiar de curând. E foarte bine să ştie lumea despre ea, nu neapărat publicul, pentru că aşa poţi să te dsitrezi şi alături de toate persoanele pe care le placi. 

Rosse Stan: Niciodată nu am fost îndrăgostită de o persoană publică.

Andra Gogan: Mi-a plăcut de un băiat din Marea Britanie, dar acum nu mai îmi place. M-am întâlnit cu el de două ori, a fost interesant.

Rosse Stan: Niciodată nu am înşelat.

Andra Gogan: Niciodată nu am înşelat. Când eram mai mică, la 14-15 ani, le scriam mai multor băieţi, dar să înşel efectiv nu. 

Rosse Stan: Ţi s-a întâmplat să fii înşelată?

Andra Gogan: Nu, dar după ce m-am despărţit de un băiat la care am ţinut s-a dus către altă fată şi atunci suferinţa aceea a fost şi mai mare. 

Rosse Stan: Niciodată nu am trimis greşit intenţionat un mesaj.

Andra Gogan: Ba da. E ok să intri tu în vorbă, să le atragi atenţia.

Rosse Stan: Niciodată nu am primit de la un reporter întrebarea pe care mi-am dorit să o aud.

Andra Gogan: Am primtit întrebări interesante. M-am gândit că o să mă întrebi despre hateri, alcool, dar na ...

Andra Gogan: Mulţumesc foarte mult, acum am chef să deschid şi celelalte plicuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Care este locul hygge al Andrei Gogan? Artista răspunde tuturor întrebărilor