Antena Meniu Search
x

Cătălin Botezatu a botezat un moroșan. Bebelușul l-a supus pe designer unui adevărat test de rezistență

Cătălin Botezatu nu vrea să audă de însurătoare, dar îi place să păşească în faţa altarului în calitate de naş.

Vezi și

Cătălin Botezatu nu vrea să audă de însurătoare, dar îi place să păşească în faţa altarului în calitate de naş. Astăzi, pentru a şasea oară, designerul a botezat un bebeluş. Un moroşan, căruia i-a pus numele Ayan. Pentru că cel mic nu se oprea din plâns, Cătălin a încercat tot timpul să-l împace.

A fost unul din puţinele momente în care Cătălin Botezatu n-a fost nevoit să-l înveselească pe proaspătul creştin. 

În rest, Ayan l-a supus pe designer unui adevărat test de rezistenţă. Norocosul este fiul celui mai bun prieten al său din Târgu Mureş. 

Cătălin Botezatu: "Stiam dinainte de a se naste ca voi fi nasul lui. Ayan, eu i-am dat şi numele. Ce poate fi mai înălţător şi mai frumos decât să botezi un suflet atât de sensibil şi de neprihănit."

Parteneră i-a fost o bună prietenă. Pentru că are deja experienţă în botezuri, Botezatu a ajutat-o la fiecare pas. Să dea jos costumul de moroşan şi apoi să-l îmbrace pe copil cu cel făcut de el.

Cătălin Botezatu: "Pentru că mama vine din Maramureş, este superbă ideea de a veni intr un costum de moroşan, de oaş, iar celalalte hainute cu care pleacă din biserică au fost făcute de noi la fabrică, tot handmade."

Botezatu nu e sigur dacă vrea ca micul fin să fie tot model. Dar tatăl său este hotărât. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Cătălin Botezatu a botezat un moroșan. Bebelușul l-a supus pe designer unui adevărat test de rezistență