Antena Meniu Search
x

Cătălin Botezatu a fost infectat cu COVID: "Am început să mă parfumez mult de tot și am văzut că nu miros"

Cătălin Botezatu a mărturisit că a fost infectat cu Covid-19, dar din fericire a avut o formă uşoară. Asta nu înseamnă însă că nu s-a panicat.

de Monica Palade

la 17.04.2021, 14:15

Cătălin Botezatu a fost infectat cu COVID: "Am început să mă parfumez mult de tot și am văzut că nu miros" - Hepta/Mediafax/Andreea_Alexandru

„Da, am avut covid. Mi-a fost foarte frică pentru că nu știam cum reacționează organismul fiind una dintre persoanele cu risc, dar am avut o formă ușoară. Nu am avut miros, așa mi-am dat seama. Am început să mă parfumez mult de tot și am văzut că nu miros.”, a dezvăluit Cătălin Botezatu la Metropola TV, citat de Libertatea.

A fost infectat cu Covid

„Apoi am fost la Istanbul, mi-am făcut toate testele de plămâni. (…) Când treci prin cinci operații de la un cancer nu e prea ușor. Sunt extrem de optimist. Am mai făcut încă o operație pentru că doctorii s-au speriat crezând că s-a mai întâmplat ceva.

Nu s-a întâmplat, din fericire a fost o operație simplă, reușită. Da, sunt mândru că m-am vindecat de cancer și mă laud, datorită mie foarte mulți oameni au ajuns la aceste clinici din Turcia. Și dacă în România li s-au dat verdicte fatale, mergând acolo, pe urmele mele, acești oameni trăiesc, s-au operat, au scăpat cu viață. ”, a mai dezvăluit creatorul de modă.

Şi Ţiriac a făcut Covid

Şi omul de afaceri Ion Ţiriac a mărturisit că a fost bolnav de Covid la 82 de ani. "Am avut norocul norocului, am trecut prin ea fără să simt, aproape nu știam că o am la vârsta asta tânără la care sunt, la 82 de ani n-am avut absolut niciun simptom. Se întâmplă, mai bine așa decât altfel. Am fost la un test de rutină, am fost în Statele Unite, de-acolo am luat-o, de la fiică-mea care a luat-o de la Universitate. Am trecut toți peste cu bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Având în vedere că mi-a venit rândul la vaccin, le-am făcut pe amândouă"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri Mondene » Cătălin Botezatu a fost infectat cu COVID: "Am început să mă parfumez mult de tot și am văzut că nu miros"