Antena Meniu Search
x

Cătălin Botezatu, în spital! Suspect de probleme cardiace sau tumoră pe creier

Cătălin Botezatu trece prin momente delicate. Este internat la o clinică din Instanbul, unde ar face mai multe investigaţii la inima. Mai multe surse spun, însă, că ar fi suspect de o tumoră pe creier.

Vezi și

Cu o zi înainte de a ajunge în Turcia, Botezatu a postat un mesaj foarte trist pe Facebook. Apropiaţii lui spun că, de fapt, ar trece printr-o depresie severa.

Cătălin Botezatu a ajuns în Turcia, la o clinică de lux din Instanbul, specializată în cardiologie, cancer şi boli metabolice. Potrivit celor de la Libertatea, un reprezentant al spitalului a declarat că, până în acest moment, Cătălin ar fi făcut mai multe investigaţii la inimă, dar şi un RMN la cap.

"Rezultatele obţinute până în acest moment arată că pacientul Botezatu Cătălin Adrian ridică probleme cardiace - hipertensiune arterială şi probleme la nivelul valvei aortice, cât şi probleme de neurologie - la nivel neurovascular", a specificat unreprezentant al clinicii din Istanbul.

Designerul are probleme cu inima de mai mult timp. În urmă cu 14 ani, a suferit un preinfarct, urmat de alte două de-a lungul anilor.

Medicii l-au avertizat pe Cătălin că s-ar impune o operaţie de by-pass la inimă, însă teama l-a ţinut în loc. După investigaţiile medicale, Botezatu ar urma să se întoarcă în ţară la sfârşitul săptămânii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Cătălin Botezatu, în spital! Suspect de probleme cardiace sau tumoră pe creier