Antena Meniu Search
x

Ce înseamnă când visezi că plângi: de cele mai multe ori, nu e un semn bun

Ce înseamnă când visezi că plângi? Semnificațiile unui vis în care plângi sunt multiple. De multe ori, poate fi un semn bun.

Ce înseamnă când visezi că plângi? Semnificațiile unui vis în care plângi sunt multiple. De multe ori, poate fi un semn rău, dar sunt și cazuri când lacrimele în vis reprezintă un lucru pozitiv.

În general, când visezi că plângi este interpretat ca fiind un lucru negativ. 

Plânsul este un simbol extrem de puternic în vise, având semnificaţii atât la nivelul conştientului, cât şi al subconştientului şi care ne poate spune multe despre modul în care trebuie să interpretăm sentimentele pe care le trăim în viața de zi cu zi.

Ce înseamnă când visezi că plângi

Pe acelaşi subiect

Semnificația unui vis în care plângi are, de obicei, legătură cu reprimarea forțată a unor emoții. Poate o reprimare impusă de voi înșivă sau din exterior, respectiv din partea unei persoane care nu vă lasă să plângeți sau în fața căreia vă este teamă să plângeți.

Cele mai multe dicționare de vise susțin că un vis în care plângi înseamnă că ai nevoie să-ți exprimi mai bine sentimentele.

Dacă nu ești capabil să-ți exprimi sentimentele în viața reală, atunci aceste emoții ar putea să-ți apară în vise, deoarece în vis este singurul loc în care te poți elibera cu adevărat.

Semnificația lacrimilor în vis

Deși te-ai putea simți bine să plângi în vis, lacrimile în vis au totuși o semnificație negativă în ceea ce privește viața ta de zi cu zi.

Dacă visezi că plângi fără motiv poate fi un semn că în realitate te-ai putea lovi de griji și necazuri.

Atunci când visezi că plângi cu suspine înseamnă că nu-ți poți exprima sentimentele în totalitate.

Ce înseamnă când visezi că plânge cineva

Chiar și atunci când visezi că plânge altcineva este vorba, de cele mai multe ori, tot despre sentimentele tale în viața reală.

Este posibil ca tu să-ți înăbuși atât de mult sentimentele încât să-și fie mai ușor să vezi pe altcineva că plânge în vis decât să te vezi pe tine plângând în vis.

Potrivit tradiției, dacă visezi o fată care plânge înseamnă mari probleme financiare, dacă visezi că mama ta plânge ar putea însemna mari probleme. 

Ce inseamna cand visezi ca plange o fata

Ce înseamnă când visezi că plânge un copil mic

Potrivit zenivers.ro, când visezi că plânge un copil mic vei avea parte de necazuri şi evenimente nefericite la care nu te aşteptai. Copilul reprezintă inocenţa care plânge şi el de regulă plânge pentru familia sa cât este mic, deci evenimentele și veştile rele vor circula în familie.

Ce inseamna cand visezi ca plange un copil mic

Atunci când visezi că un copil mic că plânge pentru tine e semn că asupra cuiva drag sau chiar a ta se poate abate o boală grea.

Semnificația unui vis în care plângi, dar nu te aude nimeni

Când visezi că plângi, dar nimeni nu te aude înseamnă că în viața reală trăiești un sentiment de neputință.

Ce inseamna cand visezi ca plangi: nu e semn bun

Acel sentiment de neputință sau acel sentiment că nimeni nu te ascultă sau nu-ți dă atenție în viața reală poate duce la vise în care plângi, dar nimeni nu te aude.

Ce înseamnă când te trezești plângând

Dacă te trezești dintr-un vis în care plângi, asta sugerează un alt tip de emoții reprimate. Trebuie să încetezi să te mai minți sau să-i minți pe ceilalți și să găsești motivele care te fac să suferi.

Dacă te trezești dintr-un vis plângând înseamnă același lucru: sentimente negative reprimate sau stări de tristeţe peste care nu reușești să treci în viaţa reală.

Dacă visele sunt singurul loc în care tu poți să dai frâu sentimentelor, atunci cu siguranță ai probleme în viața reală care te împiedică să exprimi ceea ce simți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Ce înseamnă când visezi că plângi: de cele mai multe ori, nu e un semn bun