Antena Meniu Search
x

Data naşterii ascunde nenumărate secrete despre tine! Calculează-ţi cifra magică şi vezi cum îţi influenţează destinul!

Cifra ce indică traiectoria sau drumul vieţii, potrivit numerologiei, este un număr bazat pe data de naştere, care dezvăluie o mulţime de informaţii despre tine

Cifra ce indică traiectoria sau drumul vieţii, potrivit numerologiei, este un număr bazat pe data de naştere, care dezvăluie o mulţime de informaţii despre tine. Această cifră nu poate prezice viitorul, ci este menită să te ajute să înţelegi mai multe aspecte despre tine. Este o unealtă simplă şi puternică. 

Trebuie să aduni şi să reduci data naşterii (ziua,luna,anul) la un număr format dintr-o singură cifră. Aduni numerele care au rezultat după primele trei calcule şi le reduci la o singură cifră. Excepţie fac numerele 11 şi 22,considerate „numere maestre“.

De exemplu,dacă data naşterii este 12 octombrie 1936,vei calcula cifra pentru drumul vieţii în felul următor:1+2=3 (ziua naşterii se reduce la 3). Octombrie este luna a zecea a anului,iar 1+0=1. Aşadar,luna naşterii se reduce la 1. Pentru anul naşterii,aduni 1+9+3+6=19,apoi 1+9=10,iar la fifi nal 1+0=1 (anul naşterii se reduce la 1). Acum aduni cele trei numere:3+1+1=5. Cifra care dezvăluie drumul vieţii este,în acest caz,5.

Cifra 1

Eşti plină de inspiraţie şi creativitate. Hotărârea ta şi dorinţa ta de a trece la acţiune vin direct din forţa interioară pe care o ai. Din această forţă provine şi capacitatea ta de a-i conduce pe ceilalţi. Eşti un lider înnăscut şi ai fl er atunci când trebuie să rezolvi o situaţie,indiferent de natura ei. Eşti ambiţios şi întotdeauna simţi că e necesar să îţi urmezi propriile convingeri.

Cifra 2

Eşti o persoană cinstită şi onestă,fi e că e vorba de ceea ce gândeşti,spui sau faci. Eşti capabil să excelezi în orice activitate de grup în care ţi se cere părerea. Ştii cum să lucrezi cu oamenii şi cum să îi faci să muncească eficient. Eşti manierat şi ai tact atunci când ai de-a face cu alţii,iar aceste trăsături sunt valabile tot timpul. Nu îţi place să fii tu cel care să domine un grup sau o situaţie. Eşti un maestru al compromisurilor şi îţi place să menţii armonia în mediul tău de lucru.

Cifra 3

Îţi place să împărtăşeşti latura ta creativă cu întreaga lume. Eşti o persoană prietenoasă,cu multă căldură sufletească,iar aceste lucruri sunt evidente. De asemenea,eşti sociabil şi deschis şi adori conversaţiile bune,cu oameni care te stimulează intelectual. Ai maniere şi pari a fi preocupat de sentimentele celorlalţi. Îţi place să îţi trăieşti viaţa din plin,iar de cele mai multe ori nu îţi faci griji în privinţa zilei de mâine. Nu te pricepi să îţi gestionezi fi nanţele,iar banii nu te preocupă în general.

Cifra 4

Eşti un bun organizator,mai ales că ştii să planifici şi vezi lucrurile într-un mod foarte practic. Eşti un bun şef,ştii cum să duci treaba până la capăt. În viaţa personală,eşti o persoană loială şi devotată şi culegi cele mai bune roade ale mariajului tău. Totodată,eşti un partener pe care oamenii se pot baza când vine vorba de afaceri. Poate că ai puţini prieteni,dar eşti foarte apropiat de ei şi,de regulă,relaţiile tale de prietenie durează o viaţă.

Cifra 5

Personalitatea ta este debordantă şi te consideri un om norocos. Îţi place să trăieşti ancorat în ziua de azi,în prezent,şi nu îţi faci prea multe griji în privinţa zilei de mâine. Ţi se pare important să cunoşti oameni care gândesc la fel ca tine,aşa că încerci să îi eviţi pe cei care sunt prea serioşi şi cer prea mult. Totodată,e esenţial să găseşti un loc de muncă ce îţi oferă provocări,nu îţi plac rutina şi responsabilităţile redundante.

Cifra 6

Ai o înţelepciune aparte şi încă de la o vârstă fragedă ai observat că deţii capacitatea de a înţelege problemele altora. Tocmai aceste trăsături ţi-au permis să treci peste diferenţele dintre generaţii şi să îţi asumi un rol important în viaţă. Eşti o persoană foarte realistă şi eşti de părere că cele mai importante lucruri sunt casa,familia şi prietenii,chiar dacă uneori îţi asumi responsabilităţi mari când vine vorba de comunitatea din care faci parte.

Cifra 7

La muncă,eşti o persoană minuţioasă şi pe deplin implicată. Tu eşti perfecţionistul grupului şi toată lumea aşteaptă de la tine să te ridici la standarde înalte. Evaluezi situaţiile foarte repede şi cu o precizie uimitoare. Nu ai un cerc larg de prieteni,dar odată ce ai acceptat pe cineva ca amic,această relaţie va fi pe viaţă. Îţi place să fi i singur uneori,departe de agitaţia vieţii de zi cu zi.

Cifra 8

Ai un potenţial uriaş pentru idei şi planuri măreţe. Încă un as în mânecă:independenţa şi tenacitatea ta îţi permit să îţi duci planurile la capăt. Pe scurt,eşti o persoană bine echipată pentru a face faţă competiţiei. Ştii cum să dai tot ce e mai bun din tine,eşti un om practic şi hotărât,care îşi urmăreşte obiectivele majore. Când vine vorba de schimbări,ai curajul de a-ţi susţine convingerile.

Cifra 9

Câştigurile materiale nu sunt importante pentru tine. Dorinţa de a-i ajuta pe alţii – în special persoane defavorizate-este puternică. Ai capacitatea de a-ţi da seama când alţii se folosesc de tine şi eşti dezamăgit de cei din jur,deoarece generozitatea ta este folosită greşit. Îţi faci prieteni cu uşurinţă,pentru că oamenii se simt atraşi de tine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

IPS Teodosie vrea post nou, de trei zile, într-un moment important pentru el. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Data naşterii ascunde nenumărate secrete despre tine! Calculează-ţi cifra magică şi vezi cum îţi influenţează destinul!