Antena Meniu Search
x

Bright, cel mai aşteptat serial al momentului: Will Smith face echipă bună cu o creatură fantastică

Cu veteranul Will Smith în rol principal, "Bright" se anunţă a fi un spectacol de efecte speciale. Povestea din serial va fi plină de creaturi fantastice.

Vezi și

Cel mai aşteptat serial al sfârşitului de an a avut parte de o lansare fastuoasă, la Hollywood. Cu veteranul Will Smith în rol principal, "Bright" se anunţă a fi un spectacol de efecte speciale. Povestea din serial va fi plină de creaturi fantastice, precum orci, elfi şi zâne.

Pe covorul roşu de la Hollywood, Will Smith a vorbit despre cel mai recent film serial în care e implicat. "Bright" este o comedie plină de acţiune, situată într-un univers paralel, în care oamenii obişnuiţi trăiesc alături de creaturi fantastice. Vedeta din "Suicide Squad" joacă de data aceasta rolul unui poliţist care descoperă accidental un obiect magic cu o putere imensă. Will Smith şi partenerul său orc, jucat de Joel Edgerton, trebuie să se asigure că acesta nu va pica în mâinile cui nu trebuie. 

WILL SMITH, actor:

Cred că este vorba despre emoţii. Să vezi lucrurile astea pe marele ecran, cu sistemul audio, alături de alţi oameni e un sentiment unic. Emană o energie în jurul efectelor vizuale şi mişcărilor de pe ecran.

Premiera serialului are loc pe 22 decembrie şi va putea fi urmărit şi în România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Bright, cel mai aşteptat serial al momentului: Will Smith face echipă bună cu o creatură fantastică