Antena Meniu Search
x

Cel mai SEXY deţinut din lume face ravagii la New York. Madonna, Paris Hilton, chiar fiica lui Donald Trump, printre admiratoare lui

A fost considerat cel mai frumos deţinut din lume, iar acum s-a lansat în modă. Jeremy Meeks a făcut ravagii la Săptămâna Modei de la New York.

Vezi și

A fost considerat cel mai frumos deţinut din lume, iar acum s-a lansat în modă. Jeremy Meeks a făcut ravagii la Săptămâna Modei de la New York.

Jeremy Meeks a făcut trecerea de la salopeta portocalie la hainele de firmă extrem de uşor şi a părut în elementul lui pe podiumul de la New York.

Cu ochii albaştri şi trupul sculptat, tânărul de 33 de ani a fost în centrul atenţiei la prezentarea lui Philipp Plein.

Femei din întreaga lume s-au îndrăgostit de Meeks în 2014, după ce i-au văzut fotografia de profil pe siteul poliţiei locale. Arestat pentru deţinere ilegală de arme, cu un cazier deloc curat, Meeks a petercut doi ani în închisoare.

Detalii care nu au influenţat nicicum părerea admiratoarelor sale. Pagina de Facebook a secţiei de poliţie care l-a arestat a cedat din cauza numărului mare de accesări, iar poza de arest a strâns zeci de mii de like-uri şi comentarii, în câteva ore. Acelaşi a fost efectul şi aseară, la prezentarea colecţiei fostului iubit al Mădălinei Ghenea.

Jeremy a atras inclusiv atenţia divelor prezente la show, printre care s-au numărat Madonna, Kyle Jenner, Paris Hilton şi fiica preşedintelui Donald Trump. Jeremy Meeks este căsătorit şi are trei copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Cel mai SEXY deţinut din lume face ravagii la New York. Madonna, Paris Hilton, chiar fiica lui Donald Trump, printre admiratoare lui