Antena Meniu Search
x

Cel mai tare selfie! Regina Marii Britanii apare, alături de familie, într-o fotografie de zile mari

“Selfie-ul” a trecut la un alt nivel odată cu fotografia din cadrul festivităţii de decernare a premiilor Oscar de anul acesta! Mulţi au luat exemplul actorilor şi a prezentatoarei Ellen DeGeneres, iar Regina Elisabeta a II-a nu putea fi mai prejos

S-a născut în anul 1926, a fost martoră la multe dintre cele mai importante moment istorice şi este al doilea monarh în viaţă după numărul de ani de domnie: din 6 februarie 1952, după regele Thailandei Bhumibol Adulyadej.

În anul 1947, conceptul de bază de telefoniei mobile ia naştere. Acesta este momentul în care cercetătorii îşi dau seama că, prin introducerea unei zone celulare pot îmbunătăţi substanţial eficacitatea convorbirilor. Până atunci, celularele erau folosite doar în automobile şi pe o rază de doar 20 de kilometri de releu. Regina avea, pe atunci, doar 21 ani.

Acum, la cei aproape 88 de ani, Regina Elisabeta a II-a ne-a făcut o surpriză de zile mari: un selfie, în care apar şi Prinţul William şi Ducesa Kate.

Desigur, fotografia nu este reală, fiind realizată de Alison Jackson, cu ajutorul unor programe de specialitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Cel mai tare selfie! Regina Marii Britanii apare, alături de familie, într-o fotografie de zile mari