Antena Meniu Search
x

Cele mai bune jucătoare de tenis ale momentului

Cele mai bune jucătoare de tenis ale momentului au dat ieri rachetele pe poşete, încălţările sport pe pantofi cu toc înalt şi fustele minuscule pe rochii de ocazie

Vezi și

Cele mai bune jucătoare de tenis ale momentului au dat ieri rachetele pe poşete, încălţările sport pe pantofi cu toc înalt şi fustele minuscule pe rochii de ocazie

Simona Halep, Serena Williams, Maria Şarapova şi alte sportive de top au fost strălucitoare şi elegante la o petrecere dată în cinstea lor de către organizatorii turneului de la Wimbledon. 

Fanii au asaltat-o pe Simona Halep imediat ce a coborât din limuzina pusă la dispoziţie de organizatori. Îmbrăcată într-o rochie neagră, scurtă, cu un decupaj lateral foarte şic, a treia jucătoare a lumii a primit complimente peste complimente de la gazda evenimentului. Este prima participare a Simonei la petrecerea de dinaintea turneului de la Wimbledon. Românca este, de regulă, zgârcită cu apariţiile pe covorul roşu. De data aceasta a făcut o excepţie.

Rivala numărul 1 a Simonei, Serena Williams, a onorat şi ea petrecerea londoneză. Volubilă şi relaxată, s-a fotografiat cu admiratorii şi a dat autografe. Au strălucit pe covorul roşu şi Maria Şarapova, Petra Kvitova sau frumoasa sârboaică Ana Ivanovici. Cu toate adversarele de top aliniate la startul competiţiei, Simona are nevoie de toată susţinerea. Şi a făcut un apel către fani.

De pe covorul roşu, jucătoarele vor păşi pe iarba londoneză. Turneul de la Wimbledon începe luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Cele mai bune jucătoare de tenis ale momentului