Antena Meniu Search
x

Surprize neplăcute pentru câteva din cuplurile celebre de la noi din ţară. Care sunt cele mai neașteptate despărțiri din showbiz

Toamna se numără bobocii, iar noi numărăm despărţirile din showbiz. Vara aceasta a venit cu surprize neplăcute pentru câteva din cuplurile celebre de la noi din ţară.

Vezi și

Toamna se numără bobocii, iar noi numărăm despărţirile din showbiz. Vara aceasta a venit cu surprize neplăcute pentru câteva din cuplurile celebre de la noi din ţară.

Tot sezonul estival, Brigitte şi Ilie Năstase au trăit o adevărată telenovelă, ca de altfel toată relaţia lor. Iar spre finalul verii au aruncat bomba. După mult timp în care au fost precum şoarecele şi pisica, iar Brigitte ajungea tot în braţele fostului tenismen, cei doi şi-au dat seama că trebuie să pună capăt relaţiei definitiv. Iar de data aceasta se pare că nu există nicio cale de întoarcere.

Connect-R şi Misha au ajuns şi ei la capăt de drum. În ultima vreme tot au vorbit de divorţ, însă şi-au ascuns până acum neînţelegerile ca să o protejeze pe fetiţa lor. Oricât au încercat să rămână împreună de dragul micuţei, acum au decis că este mai bine să se despartă.

Vara a venit cu schimbări şi în viaţa fostei balerine Vica Blochina: nu mai este cu Sergiu Lucinschi, fiul fostului preşedinte al Moldovei. Asta deşi, în urmă cu un an, defila mândră cu un superb inel de logodnă primit de la acesta. Toată lumea s-a gândit că şi-a găsit, în sfârşit, alesul, dar iată că povestea s-a sfârşit repede.

Şi Carmen Minune a început un nou capitol dupa despărţirea de Bogdan Daragiu. După doi ani în care totul părea că merge strună între ei, cei doi au ales drumuri diferite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Surprize neplăcute pentru câteva din cuplurile celebre de la noi din ţară. Care sunt cele mai neașteptate despărțiri din showbiz