Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cele mai în vogă triunghiuri amoroase din showbiz

Mulţi tineri îşi doresc să ajungă vedete la Hollywood, dar nu realizează nicio secundă cât de mult le va influenţa celebritatea viaţa! Şi nu în sensul cel mai bun. De acord. Sunt bogaţi, sunt celebri, au tot ce vor, mai puţin relaţii stabile sau de lungă durată.

de Redactia Observator

la 10.07.2018 , 18:13

Mulţi tineri îşi doresc să ajungă vedete la Hollywood, dar nu realizează nicio secundă cât de mult le va influenţa celebritatea viaţa! Şi nu în sensul cel mai bun. De acord. Sunt bogaţi, sunt celebri, au tot ce vor, mai puţin relaţii stabile sau de lungă durată. Şi, nu de puţine ori, se trezesc implicaţi în tot felul de triunghiuri amoroase.

În spatele zâmbetului larg, starurile Disney sunt vedetele care au suferit cel mai mult în dragoste. Un exemplu este triunghiul amoros dintre Nick Jonas, Selena Gomez şi Miley Cyrus. Membrul trupei Jonas Brother a fost împreună cu Selena Gomez, dar a fost îndrăgostit de Miley Cyrus în tot acel timp. Din fericire, acest lucru nu a intervenit niciodată în relaţia de prietenie a celor două artiste de peste Ocean.

Justin Biber a fost implicat şi el - la un moment dat - într-un triunghi de dragoste.  Artistul ar fi înşelat-o pe Selena Gomez cu Kendall Jenner. Totul se întâmpla în urmă cu 5 ani. Cântăreţul canadian ar fi fost fotografiat atunci, la Paris, în timp ce o sărura pe membra clanului Kardashian. De altfel, la scurt timp după asta, s-a despărţit de Selena. Cei doi au declarat însă că motivul despărţirii nu a fost infidelitatea, ci disputele de zi cu zi.

Vezi și

Alex Rodriguez a generat un adevărat scandal în tabloidele americane în 2010, după ce s-a despărţit de Kate Hudson. Jucătorul de basball era îndrăgostit de Cameron Diaz, cu care s-a şi combinat la scurt timp de la despărţire. Dar Kate Hudson le-a întors moneda. S-a cuplat cu Justin Timberlake, fost iubit al lui Cameron Diaz.  Cele două actriţe au reuşit să îngroape securea războiului doi ani mai târziu. De atunci au apărut împreună la mai multe evenimente publice.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri Mondene » Cele mai în vogă triunghiuri amoroase din showbiz