Antena Meniu Search
x

George Michael a fost ÎNMORMÂNTAT, la 94 de zile de la dispariţia fulgerătoare (VIDEO)

Regretatul artist George Michael a fost înmormântat astăzi, în cadrul unei ceremonii private, la 94 de zile de la dispariţia fulgerătoare, informează BBC.

Regretatul artist George Michael a fost înmormântat astăzi, în cadrul unei ceremonii private, la 94 de zile de la dispariţia fulgerătoare, informează BBC.

Într-un cadru restrâns, feriţi de ochii presei şi ai curioşilor, familie şi prietenii apropiaţi ai cântăreţului devenit legendă şi-au luat adio de la George Michael.

Slujba a avut loc într-o capelă de mici dimensiuni din cimitirul Highgate West din nordul Londrei. Capela a fost aleasă deoarece se află în apropiere de mormântul mamei artistului, Lesley. 

Pe acelaşi subiect

Printre cei care au participat se numără foştii iubiţi ai statului, Fadi Fawaz şi Kenny Goss, precum şi vedetele britanice Andrew Ridgeley, Pepsi DeMacque şi Martin Kemp.

"Funeraliile cântăreţului George Michael s-au desfăşurat astăzi. Familia şi prietenii apropiaţi au luat parte la o ceremonie privată, restrânsă pentru a-şi luat adio de la dragul nostru fiu, frate şi prieten. Familia ar vrea să mulţumească fanilor din lumea întreagă pentru mesaje de susţinere şi pentru dragostea lor", se arată într-un comunicat dat publicităţii astăzi.

Moartea artistului a survenit în urma unei insuficienţe cardiace, în ziua de Crăciun a anului trecut, suferite în timpul somnului. George Michael avea 53 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri Mondene » George Michael a fost ÎNMORMÂNTAT, la 94 de zile de la dispariţia fulgerătoare (VIDEO)