Chef Răzvan Babană, drumul de la florar la bucătar
De la flori la preparate culinare nu pare să fie decât un pas. Ştim că florile decorează mai nou fiecare farfurie de fine dining, iar unele pot fi şi consumate.
- Răzvan Babană a participat la "Chefi la cuţite".
- Tânărul a renunţat la florărie pentru pasiunea culinară.
De la flori la preparate culinare nu pare să fie decât un pas. Ştim că florile decorează mai nou fiecare farfurie de fine dining, iar unele pot fi şi consumate.
Şi sunt chiar sănătoase, spun specialiştii. Și o să vă spunem o poveste. Cea a lui Răzvan Babană. Dacă vă sună cunoscut numele, este pentru că tânărul a participat la „Chef la cuţite” și a ajuns departe.
Înainte de emisiune era florar, acum este şi bucătar. Aflaţi mai multe despre drumul său spre succes, din materialul video de mai sus.
Comentarii
Întrebarea zilei
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰