Antena Meniu Search
x

Chefi la cuțite. Pasiunea bate experiența. Sezonul 5 al emisiunii a fost câștigat de cel mai tânăr concurent

A fost o explozie de bucurie în platoul Chefi la cuţite, aseară. Bogdan Vandici este câştigătorul sezonului cinci. La 21 de ani, orădeanul a fost cel mai tânăr concurent.

Vezi și

A fost o explozie de bucurie în platoul Chefi la cuţite, aseară. Bogdan Vandici este câştigătorul sezonului cinci. La 21 de ani, orădeanul a fost cel mai tânăr concurent şi cel care a supravieţuit celor mai multe dueluri, sub îndrumarea lui Florin Dumitrescu.

Înainte de sezonul şase, chef Bontea şi chef Scărlătescu şi-au făcut deja strategia. Vor ca viitorul câştigător să fie o femeie.

A fost punctul culminant al unui sezon de poveste, în care s-au obţinut cele mai bune punctaje din istoria emisiunii. Aproape două milioane de telespectatori au urmărit victoria lui Bogdan Vandici, cel mai tânăr concurent din platou.

Bogdan Vandici, câştigător Chefi la cuţite: "Nu contează că am trecut prin iad şi am ieşit cu tălpile arse de acolo, acum pot să plutesc pe un norişor, aşa, şi să mă duc departe cu această oportunitate."

Pentru chef Florin Dumitrescu, victoria elevului său va rămâne un moment special.

Florin Dumitrescu, chef: "Poate intra în top 10 cele mai fericite din viaţa mea. Şi crede-mă că eu am multe momente de fericire. E mare!"

Cu faima dobândită după câştigarea finalei, Bogdan Vandici speră să obţină un post de chef la un restaurant de top din România. Până acum a lucrat în Franţa, dar s-a întors acasă, pregătit să pună savoare în farfuriile românilor.  În finală s-a luptat cu Marlena şi Cristina, ambele  din echipa lui chef Sorin Bontea.

Deocamdată, momentul în care o femeie va câştiga Chefi la cuţite se lasă aşteptat. 

Sorin Bontea, chef: "Puteam să fiu primul care câştigă un sezon de Chefi la cuţite cu o femeie. Chiar că scriam istorie. Poate, cine ştie, data viitoare. Nu mă las!"

Un număr record de doamne s-au înscris deja la preselecţiile pentru sezonul şase al Chefi la cuţinte. Până la noua confruntare, petrecerea continuă pentru actualul campion.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Chefi la cuțite. Pasiunea bate experiența. Sezonul 5 al emisiunii a fost câștigat de cel mai tânăr concurent