Antena Meniu Search
x

Cine are cele mai mari șanse la premiile Grammy 2020

Gala premiilor Grammy se pregăteşte să îşi deschidă porţile, pentru cea de-a 62-a ediţie. Aşa că a fost anunţată lista nominalizărilor la marile trofee.

de Redactia Observator

la 21.11.2019, 11:44

Vezi și

Gala premiilor Grammy se pregăteşte să îşi deschidă porţile, pentru cea de-a 62-a ediţie. Aşa că a fost anunţată lista nominalizărilor la marile trofee. Lizzo, Billie Elish, Lis Nas X şi Ariana Grande sunt artiştii cu cele mai mari şanse să plece acasă cu unul sau mai multe premii Grammy.

Lizzo este cântăreaţa care se bucură de cele mai mari şanse la un trofeu Grammy. Este nominalizată la nu mai puţin de 8 categorii, inclusiv la "Înregistrarea anului" şi "Albumul anului". Este urmată de tânăra Billie Eilish şi de Lil Nas X - cu câte 6 nominalizări - şi de Ariana Grande şi H.E.R, nominalizate la 5 categorii.

Ariana Grande este, de altfel, la prima nominalizare la categoria ce recunoaşte cel mai bun album al anului. Pe lângă Lizzo, Ariana se bate pentru acest trofeu şi cu Bilie Eilish, Lana del Rey sau Lil Nas X.

Cea mai tânără artistă şi o surpriză de proporţii în industria muzicii în prezent este Bilie Eilish. Are doar 17 ani şi a fost nominalizată la toate cele 4 mari categorii: album, înregistrare, cântec şi, bineînţeles, artist nou.

Pentru una din cele mai importante categorii ale galei premiilor Grammy, "Cea mai bună melodie a anului", bătălia se va da între Billie Eilish, Lady Gaga, Brandi Carlile, Lana del Rey, Taylor Swift.

Lista completă a nominalizărilor poate fi consultată pe site-ul oficial al galei Grammy. Decernarea premiilor va avea loc pe 26 ianuarie 2020. Gazdă va fi, pentru a doua oară consecutiv, cântăreaţa Alicia Keys.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Cine are cele mai mari șanse la premiile Grammy 2020