Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Cine este Lorena Şerban, tânăra din Braşov, care a cucerit Instagramul la nivel mondial. Sute de milioane de vizualizări în trei săptămâni

O româncă a reuşit să cucerească Instagramul, strângând sute de milioane de vizualizări în doar trei săptămâni.

de Monica Palade

la 18.05.2021 , 10:17

La doar 22 de ani, Lorena Şerban a reuşit să o învingă pe celebra Kylie Jenner, care ocupa până atunci locul 1 cu 77 de milioane de vizualizări.

Tânăra, un content creator din Braşov a realizat la rândul ei, printre alte milioane de utilizatori de pe TikTok şi Instagram, un video scurt pentru #AuroraTrend. A încărcat video-ul la categoria reel pe Instagram şi peste noapte a devenit o celebritate a Instagramului.

Creatorare de conţinut postează zilnic poze şi video pe care le realizează zilnic cu un aparat şi un trepied.

Articolul continuă după reclamă

Cine este Lorena Şerban

Pe acelaşi subiect

Lorena Şerban a absolvit Colegiul de Ştiinţe Naturale „Emil Racoviţă” la Braşov, Facultatea de Nutriţie şi Dietetică la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Cluj, este instructor zumba, iar la final de 2020 a primit premiul la Digital Divas pentru Best Fashion & Beauty TikTok Account.

Din cauza bullying-ului, Lorena a devenit anorexică, neconştientizând cât de gravă era starea în care se afla. Studenta şi-a revenit după o perioadă de şedinte terapeutice în care a înţeles că problema nu era la ea, ci la cei care o abuzau verbal.

„Ceea ce fac pentru online este un vis pentru mine, nu pot să cred că lucrul ăsta, că oameni mă plac pentru pozele mele, pentru cum sunt eu de fapt. Mie chiar nu-mi vine să cred că ajungând de la o persoană foarte nesigură şi fără încredere în sine, am ajuns să pot să inspir pe alţii, mi se pare un lucru wow”, spunea influenceriţa. De la 40 de kilograme cât avea înainte, Lorena este în prezent şi instructor de Zumba şi studiază nutriţia.

„Când am ajuns la pubertate am început să mă îngraş şi lucru ăsta a fost văzut şi de colegii mei care au început să râdă de mine şi să-mi zică lucruri urâte şi văzând că mă afectează şi că răspund cumva negativ la insultele lor, au continuat şi s-au agravat chestiile astea şi m-a afectat foarte foarte tare”, povesteşte Lorena. „Am ajuns să mănânc un iaurt si măr pe zi. Adică am intrat într-un cerc din care n-am mai putut să mai ies”, mai spunea tânăra.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri Mondene » Cine este Lorena Şerban, tânăra din Braşov, care a cucerit Instagramul la nivel mondial. Sute de milioane de vizualizări în trei săptămâni