Antena Meniu Search
x

Colaborare inedită între rock şi hip-hop. Cristi Minculescu şi Pacha Man și-au unit forțele

Colaborare inedită între rock şi hip-hop. Una pe care Cristi Minculescu a anunţat-o de altfel în platoul nostru, când a venit invitat. Colaborarea dintre el şi Pacha Man. Cei doi tocmai au lansat piesa "Unde inima mea bate", o melodie emoţionantă cu un mesaj social, ancorat în viaţa românilor.

de Redactia Observator

la 02.08.2019, 16:47

Vezi și

Colaborare inedită între rock şi hip-hop. Una pe care Cristi Minculescu a anunţat-o de altfel în platoul nostru, când a venit invitat. Colaborarea dintre el şi Pacha Man. Cei doi tocmai au lansat piesa "Unde inima mea bate", o melodie emoţionantă cu un mesaj social puternic, ancorat în viaţa românilor plecaţi la muncă peste hotare. Este o piesă manifest care reprezintă  vocea românilor din străinătate.

Cristi Minculescu, Valter & Boro revin cu o colaborare de zile mari! Alaturi de Pacha Man, emblematicii rock-ului românesc lansează "Unde inima mea bate", o piesă cu un mesaj social din viaţa reală a românilor plecaţi peste hotare. 

"Unde inima mea bate" reprezintă vocea românilor care luptă să se facă auziți, care ne predau lecții de viață și curaj în fiecare zi, care găsesc puterea de a vrea să se întoarcă într-un loc care nu le-a făcut mereu bine, pentru a schimba ceva, pentru ca viitorul copiiilor lor să nu mai fie reflexia propriului trecut.

Atunci când am ascultat, prima dată, piesa compusă de Vlad Manolache și Ionut 'Papu' Bacula am simțit că ni se potrivește și că este din nou o compoziție grozavă. 

Apoi, când Pacha Man a compus versurile strofelor, am avut efectiv lacrimi în ochi și am știut că acest manifest superb nu poate rămâne într-un sertar. 

"Eu, personal, am pus foarte mult suflet în interpretarea mea atunci când piesa a fost înregistrată și cred că acest lucru se simte cu adevărat" spune Cristi Minculescu.         

"Colaborarea cu Pacha Man pentru acest proiect a fost o foarte bună alegere și evidentă. Ce alte genuri muzicale, în afara rock-ului si hip hop-ului, pot fi niște purtători mai buni ai unui mesaj atât de profund? Ce altă cultură, decât cea urbană, poate atinge sufletele oamenilor și ce alt reprezentant mai bun al rezistenței decât muzica rock, cunoașteți?" adaugă Cristi Minculescu.

"Este o mare onoare să cânt cu un artist atât de valoros precum Cristi Minculescu. <Unde inima mea bate> este un cântec pentru toți românii care au plecat afară, care muncesc din greu să creeze un viitor mai bun copiilor, dar plătesc asprul preț al separării de cei dragi" spune Pacha Man.

Cristi Minculescu, Valter& Boro sunt cei care fac ca spiritul "Iris" să existe, indiferent de numele pe care îl poartă. Floare de Iris, Strada ta, Baby, Somn bizar sunt melodii ce ne-au fost tuturor imn și care vor continua sa fie auzite doar din vocile, corzile și emoțiile celor ce le-au compus. 

Trupa Cristi Minculescu, Valter& Boro a început în forță anul 2019, animată de o victorie importantă în drumul spre redobândirea numelui "Iris" și perspectiva palpabilă a faptului că dreptatea este pe cale de a fi făcută.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Stiri Mondene » Colaborare inedită între rock şi hip-hop. Cristi Minculescu şi Pacha Man și-au unit forțele